Dominatrix: ‘Ik mocht ze via WhatsApp uitschelden voor 150 euro per keer’

30.07.2023 16:52
bankrekening dominatrix findom Beeld: Getty Images

Dat is snel verdiend, dacht Denise toen ze ontdekte dat een gedragen slipje al een aardig bedrag kan opleveren. Inmiddels klust ze bij als dominatrix in de findom-wereld, waarbij alles draait om gespeelde financiële dominantie.

Denise (35), gescheiden, moeder van Elin (7) en Lucas (5):

“Laat ik met de deur in huis vallen: ik heb geen seks met mannen voor geld. Findom staat voor financiële dominantie, dat houdt in dat ik in ruil voor geld de dominatrix speel in onder andere filmpjes en WhatsApp-berichten. Ik speel de baas over mannen, kleineer ze en scheld ze uit en als wederdienst betalen zij mij bedragen die variëren van een paar tientjes tot ‘dik geld’, honderden euro’s.

“Ik snap dat je met je ogen knippert als je dit leest”

Ik kan me voorstellen dat lezers met de ogen knipperen als ze dit lezen. Ik ben hier ook niet van de ene op de andere dag in beland, het kent een voor­geschiedenis waarin ook mijn inmiddels ex-man een rol speelt.

Ingedut

Ons huwelijk was een beetje ingedut. We trouwden toen we begin twintig waren en na de komst van de kinderen was er echt wel sprake van sleur binnen onze relatie.

We zagen heus in dat we alleen maar bezig waren met de kinderen en met ons werk en dat er gevoelsmatig nul tijd overbleef om er in de slaapkamer nog wat van te maken. Daar moesten we wat aan doen, dat erkenden we hardop. Het was zonde dat het zo liep en we konden wel wat spanning gebruiken.

Slipjes verkopen

Het begon toen ik op een feestje een gerucht hoorde over een moeder die ­gedragen lingerie verkocht via Marktplaats. Het leverde haar een zakcentje op en ze scheen het nog spannend te vinden ook dat ze niet wist bij wie haar lingerie terechtkwam.

Mijn fantasie ging met dit verhaal aan de haal en thuis vertelde ik het mijn man. ‘Gaan we doen!’ riep hij. Binnen een week stonden mijn eerste gedragen slipjes onder een schuilnaam op Marktplaats en nog wat later hadden we onze eerste 200 euro verdiend.

Het voelde stiekem, opwindend, op een goede ­manier vunzig. Eerlijk gezegd wond het ons gewoon op. Mijn man kocht slipjes die ik vervolgens droeg en samen verpakten we ze en deden we ze op de post. Het was in wezen ons voorspel, want vaak eindigde het uittrekken van zo’n slipje in een fijne vrijpartij.

Findom

De ‘slipjeszaken’ liepen storm. Via Marktplaats kreeg ik verzoeken of ik ook sexy verhaaltjes wilde inspreken, in ruil voor honderd euro per verhaal. Een foto van mijn voeten in rode hakken leverde 75 euro op, een foto van mijn billen in een string 150 euro.

“Ik mocht helemaal tekeergaan tegen ze voor 150 euro per keer. Het voelde bizar en wild tegelijk”

Een paar mannen vroegen of ik ze via Whatsapp voice-appjes wilde uitschelden. Ik mocht helemaal tekeergaan tegen ze voor 150 euro per keer. Het voelde bizar en wild tegelijk. Als je googelt op ‘findom’ kom je de spannendste verhalen tegen – ik ben mij als een gek gaan inlezen in de materie.

Lees ook – Uit de schulden dankzij seks: ‘Eindelijk kon ik alles aflossen’ >

Alter ego

Sommige findom-dames gaan extreem ver in het plezieren van hun ‘slaven’, zoals de betalende mannen genoemd worden: ze spreken met ze af om ze te spanken in een park, gaan met ze naar dure winkels om zich te laten verwennen met cadeaus en ik heb zelfs gelezen over opsluiting in garageboxen in ruil voor geld. Dat gaat mij véél te ver. Het lijkt me doodeng en gevaarlijk, je weet niet wie je tegenover je hebt.

Ook seks is voor mij geen part of the game. Ik heb een mobieltje dat ik enkel gebruik voor mijn findom-praktijken. Daarop ben ik mijn sexy alter ego. Op de andere telefoon ben ik gewoon Denise, moeder van twee kinderen die geen weet hebben van wat mama uitvoert op haar andere mobiel. Al mijn findom-zaken doe ik stiekem, tijdens de weekenden dat de kinderen bij hun vader zijn. Want helaas zijn mijn man en ik drie jaar geleden ­gescheiden.

Co-ouderschap

Ik kan met enige zekerheid zeggen dat onze breuk niet te ­maken heeft met mijn dubbelleven als dominatrix. Mijn ex zal het beamen. We zijn in goed overleg uit elkaar gegaan omdat de koek simpelweg op was. Na twaalf jaar samenzijn, waarvan tien getrouwd, was het finito. Op. Daar kon geen spannend voorspel nog iets aan veranderen.

Onze scheiding verliep… prima, ­eigenlijk. We hebben altijd respect voor elkaar gehouden en willen nog steeds het beste maken van deze situatie, vooral voor onze kinderen. We wonen niet ver bij elkaar vandaan, ­allebei in een huurhuis, en hebben een regeling getroffen die voor ons werkt: met co-ouderschap verdelen we de dagen en vakanties met Elin en Lucas.

bankrekening dominatrix findom

Vaste lasten

Na de scheiding heb ik de spaarrekening van de kinderen gebruikt om mijn nieuwe huisje in te richten. Ik kon veel meubels uit het vorige huis meenemen, maar wilde ook wat nieuwe dingen kopen, zoals een bank, gordijnen en wat leuke accessoires voor de kinderkamers, om de nieuwe start zo gezellig mogelijk te maken. Daaraan heb ik zo’n 3000 euro uitgegeven. Dat bedrag heb ik allang weer kunnen sparen, ik moet het alleen nog terugstorten op de spaarrekening die ik voor de kinderen aanhoud.

Mijn basisinkomen komt uit mijn werk als recruiter. Ik werk 32 uur per week en ontvang daarvoor een bruto­salaris van 2360 euro. Ik betaal 1155 euro aan huur, dat is exclusief de kosten voor gas, water en licht. Als alle vaste lasten betaald zijn, houd ik ongeveer 400 euro over en dat vind ik niet verkeerd. Vooral omdat daar mijn dominatrix-inkomsten nog bijkomen.

Onderhandelen

Sinds mijn scheiding ben ik de boel een beetje gaan professionaliseren: onder mijn alter ego heb ik een Twitter-account waarop ik findom-posts deel. Soms een foto van mijn blonde paardenstaart, soms een van mijn blote voeten. Zoek op #findom en #geldslaaf en er gaat een wereld voor je open.

Via privéberichten deel ik mijn geheime telefoonnummer met ‘slaven’ en dan kan het onderhandelen beginnen. Ik domineer, ik ben de baas, dus dat betekent dat ik de prijzen vaststel. Voor een foto van mijn benen of voeten, nooit mijn gezicht, betalen mannen 100 euro. Mijn billen in latexbroek: 150 euro. Mijn billen in enkel een string: 200 euro. Een stukje decolleté erbij: 300 euro. Betalen doen ze via Paypal en vanuit dat anonieme online account stort ik het op mijn spaarrekening.

“Het levert me 1000 tot 1200 euro op per maand die ik zwart krijg betaald”

Er gaat veel tijd zitten in het chatten met deze mannen en het gebeurt regelmatig dat ze alsnog afhaken en het niet tot een deal komt. Een weekend waarin ik alleen thuis ben, levert me drie tot vier transacties van mijn geldslaven op. Dat staat voor 1000 tot 1200 euro per maand die ik zwart krijg betaald; ik betaal daar geen belasting over. Ik kan er goed van leven.

Hoelang ik dit blijf doen weet ik niet. Mijn ex vond mijn begintijd als ­dominatrix spannend en opwindend, maar als een toekomstige vriend daar anders over denkt, ben ik bereid mijn alter ego op te geven.”

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.