Zomerhoroscoop: Waterman

31.07.2018 13:48
zomerhoroscoop Waterman

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.


Waterman

21 januari – 19 februari
 

Liefde & gezin

Thuis is het al een tijdje opvallend druk. Misschien door een verbouwing of verhuizing, misschien door gezinsuitbreiding. Hoe dan ook, je hebt er je handen vol aan. Met een strakke planning kun je veel problemen voorkomen. Om het tussen jou en je partner ook goed te houden, is het belangrijk duidelijke afspraken te maken en er af en toe met zijn tweetjes op uit te trekken. Eind juli zitten jullie niet op dezelfde lijn. Leg de lat een stukje lager en train je geduld. Soms moet je gewoon accepteren dat dingen niet altijd naar wens verlopen.
 

Lees ook
‘Huishouden, werk, de kinderen: mijn man en ik onderhandelen over álles' >
 

Werk & geld

Op je werk lijken er grote veranderingen aan te komen. Lastig voor jou, want het vergt opnieuw alles van je aanpassingsvermogen en dat is met een gezin vaak ingewikkeld. Je vindt het moeilijk zorgen van je af te laten glijden en slaat weer aan het piekeren. Stress is slecht voor je gezondheid en zo is het cirkeltje weer rond. Je kunt niet alles beïnvloeden, maar je kun wel proberen afleiding te zoeken.
 

Geluksfactor

Als je je kinderen en vrienden om je heen hebt, voel jij je gelukkig. Vul je vakantie en vrije dagen met leuke dingen en je zult zien hoe snel je accu weer oplaadt. Eet gezond, beweeg genoeg en slaap veel: dat is goed voor je energielevel en humeur.

 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >