Zomerhoroscoop: Vissen

08.07.2019 12:41
zomerhoroscoop Vissen

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

20 februari – 20 maart
 

Liefde & gezin

Het is wel duidelijk waar jouw prioriteiten nu liggen: thuis en bij je gezin. De reden ervoor is natuurlijk niet voor iedere Vissen hetzelfde, maar de nadruk ligt deze zomer op je kind(eren). Als moeder voel je haarfijn aan als er iets aan de hand is of als je kind extra behoefte heeft aan jouw aanwezigheid. Daar ga je voor. Je kunt niet altijd alles oplossen, maar je kunt wél zorgen voor voldoende rust in huis. Niet alleen goed voor je gezin, maar ook weldadig voor jou. Eerlijk is eerlijk: jij hebt je weleens beter gevoeld. In augustus is je accu weer opgeladen en ga je met je gezin in de welverdiende genietstand.
 

Lees ook
8x kindvriendelijke natuurcampings in Europa >

 

Werk & financiën

Je werk staat momenteel niet op de eerste plaats. Natuurlijk werk je hard en doe je wat er van je wordt verwacht, maar je mist de drive om aan iets nieuws te beginnen. Dit is fijn als je tevreden bent met je baan, maar als je geen uitdaging hebt in je werk, slaat de verveling toe. Je financiën zijn wisselend, maar dat is geen wonder. Er zijn de laatste tijd veel onverwachte kosten geweest en ook tijdens de zomermaanden is dat het geval. Je geldzaken op orde brengen is geen leuk klusje, maar overzicht geeft rust.
 

Geluksfactor

Vriendschappen vragen om aandacht. Of is het tijd om iemand definitief los te laten? Als je je zegeningen telt, wordt duidelijk dat het gras echt niet groener is bij anderen. Let op details. Ongelukjes in en om het huis kun je vaak voorkomen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >