Zomerhoroscoop: Tweelingen

25.07.2018 08:33
zomerhoroscoop Tweelingen

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.

Tweelingen

21 mei – 21 juni

Liefde & gezin

Misschien zit je niet lekker in je vel of maak je je ergens zorgen om, maar het is een feit dat je op dit moment wel wat steun en begrip kunt gebruiken. Je neemt je verantwoordelijkheid voor je gezin en werk heel serieus waardoor er te weinig tijd overblijft om te ontspannen. Gelukkig ben je van nature flexibel en vindingrijk en die talenten kun je nu inzetten. Zet jezelf op je prioriteitenlijstje, Tweelingen. Is het te druk of te veel? Vraag hulp, trek aan de bel en probeer niet alles in je eentje op te lossen. Nergens voor nodig en bovendien zijn er genoeg mensen die dolgraag iets voor jou willen terugdoen.
 

Lees ook
‘Ik ben het zat alles te regelen voor mijn gezin’ >

 

Werk & geld

Je werk blijft onverminderd druk, maar met de zomervakantie in aantocht moet je je tijd en aandacht strakker verdelen. Doen, want het kost allemaal veel energie en daar heb je momenteel niet overdreven veel van. Ook je financiën vragen om aandacht. Probeer je aan je budget te houden, want rond half juli kunnen er onverwachte hoge kosten komen. Kijk je uit naar ander werk: de komende maanden krijg je te maken met grote veranderingen op dit gebied.
 

Geluksfactor

Heb je lichamelijke klachten en voel je je moe en futloos:, dan is het tijd om je leefwijze te veranderen. Meer sporten, minder snaaien, langer slapen: alles helpt. Maar waar je echt van opknapt is initiatief nemen, knopen doorhakken, je hart volgen en accepteren dat je niet overal verantwoordelijk voor bent.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >