Zomerhoroscoop: Schorpioen

08.07.2019 12:39
zomerhoroscoop Schorpioen

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

22 oktober – 21 november
 

Liefde & gezin

Over de liefde ben je heel duidelijk: jullie zijn een team en samen verantwoordelijk voor jullie gezin. Maar je partner lijkt onvoorspelbaar en onrustig. Jullie zitten soms op een andere golflengte en dat vraagt om geduld en wederzijds begrip. Dit is waarschijnlijk geen verrassing, want de liefde is sinds maart veranderlijk. Dit is iets waar jullie samen uit moeten komen. Jij bent een van de sterrenbeelden die de eclips van 16 juli sterk voelen. Emoties lopen hoog op, je bent extra gevoelig en je gedachten kunnen met je op de loop gaan. Als het stof weer neerdaalt, wordt augustus gewoon een fijne maand voor de liefde.
 

Lees ook
Kort lontje: dat krijg je van slaapgebrek >

 

Werk & financiën

Geniet zo veel mogelijk van je vrije dagen en voel je vooral niet schuldig als je dagen achtereen luiert. Juli is de kick-off van een drukke, enerverende periode. Je werk is nu heel belangrijk en als de kinderen op bed liggen, maak je rustig nog even een klus af. Ook het moederschap kan nu een carrière zijn. Dat klinkt misschien gek, maar niet als je bijvoorbeeld net moeder bent geworden. Je valt op, je inzet wordt gezien. Je wordt erom bewonderd, want je levert grote prestaties die nu worden gezien en erkend.
 

Geluksfactor

Sleep geen overtollige ballast met je mee. Laat los wat niet meer goed voelt. Je kunt anderen niet veranderen, maar wél de manier waarop jij je door anderen laat beïnvloeden. Maak van je hart geen moordkuil, maar onthoud dat je eenmaal uitgesproken woorden nooit meer ongezegd kunt maken.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >