Zomerhoroscoop: Schorpioen

30.07.2018 12:43
zomerhoroscoop Schorpioen

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.

Schorpioen

23 oktober – 21 november
 

Liefde & gezin

Het wordt een zomer met veel liefde, vriendschap, warmte en gezelligheid. Fijn dat er zo veel mensen om je geven. Ieder weekend is er wel iets te vieren met vrienden of familie. Je ontmoet ook nieuwe mensen die iets toevoegen aan je leven. Het is druk, maar er is altijd ruimte voor groei, inspiratie en verrijking. Ook voor single moeders ziet de liefde er goed uit: deze zomer kun je iemand ontmoeten met wie je een sterke klik voelt.
 

Werk & geld

Kon je maar even alles opzijzetten en genieten van de liefde, vriendschap en al het moois dat je omringt. Helaas: je krijgt het juist nu erg druk op je werk. Het lijkt wel of alles ineens tegelijk plaatsvindt. Toch is dit een prachtige kans om te laten zien wat je in je mars hebt. Het zit er dik in dat je een interessant aanbod krijgt. Soms gaat het ineens hard en moet je snel knopen doorhakken. Met een gezin, een lange schoolvakantie en een volle agenda is het een hele uitdaging alles goed te regelen. Gelukkig barst je van de energie.
 

Lees ook
Roos: ‘Ik ben van de regels. Op één punt na: het avondeten’ >

 

Geluksfactor

Je gezin vraagt in augustus meer aandacht dan je had verwacht, of je daar nu zin in hebt of niet. Het is moeilijk om nee te zeggen, maar je kunt niet alles doen. Je hebt ook tijd nodig om je gedachten en gevoelens op een rijtje te zetten. Laat je afleiden door je kinderen, geniet van kleine dingen en gooi het to­ do-lijstje maar lekker weg.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >