Zomerhoroscoop: Kreeft

26.07.2018 16:39
zomerhoroscoop Kreeft

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.


Kreeft

22 juni – 22 juli

Liefde & gezin

Gezin, werk, verplichtingen, extra drukte in en om je huis: je hebt veel op je bordje liggen. Prioriteiten stellen is lastig, maar hard nodig. Met Saturnus in het astrologische huis van de liefde, loopt je relatie misschien niet helemaal lekker. Heb geduld en denk vooral niet dat het gras groener is aan de overkant. Je relatie wordt getest en werpt licht op zaken die beter kunnen. Als jullie in gesprek blijven en moeite doen elkaar te begrijpen, kan dit jullie band enorm versterken. Ben je single? Het is geen volmaakte periode om een nieuwe relatie te starten, maar uitzonderingen bevestigen de regel.
 

Werk & geld

Ook in je werk voelt het soms alsof je op de proef wordt gesteld met die veeleisende baas, lastige klanten of collega’s die bepaald niet overlopen van behulpzaamheid. Om nog maar te zwijgen over de werkdruk en de veranderingen die ineens worden aangekondigd. Herkenbaar? Dan is het hoog tijd eens te kijken naar je eigen aandeel en wat je kunt veranderen. De uitdaging: sterker, professioneler en zelfstandiger worden. Wat geld betreft: doe een beetje rustig aan met je uitgaven.
 

Lees ook
Nooit meer te druk >

 

Geluksfactor

Hoe druk het ook is, thuis kom je altijd tot rust. Probeer de komende weken extra tijd aan je familie en kinderen te besteden. Van hun liefde en aanwezigheid krijg je energie. Je wordt vrolijk en happy als je je hart volgt en voor jezelf, je relatie en je gezin kiest.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >