Elise Boers: ‘Wout en ik bespreken alles samen, dus ook wat je ziet op de juice channels’

09.09.2023 09:00
Elise Boers Fotografie: Nine IJff

Het leven van Elise Boers (37) lijkt met vriend Wouter Peelen (36), tweeling Wolf en Luca (3,5) en baby Coco (6 maanden) alle ingrediënten voor een perfect plaatje te hebben.

“Wout en ik zitten heel erg op één lijn met betrekking tot regelmaat voor de kinderen. We zorgen dat ontbijt, lunch, avondeten en naar bed gaan vrijwel altijd rond dezelfde tijd is. Verder kan een dag enorm verschillen, juist omdat we allebei geen kantoorbaan hebben. De ene dag rijden we naar het strand en de andere dag zijn we thuis of gaan we naar een boerderijtje in de buurt. Er is altijd wel iets van spontaniteit. Wout is nog ondernemender dan ik. Die wil het liefst elke dag wat doen en kan ook teleurgesteld zijn als het allemaal maar niet opschiet, met drie kinderen het huis verlaten.

Gelukkig zijn we allebei heel flexibel. Wel is Wout extraverter dan ik, dus we vullen elkaar mooi aan. Hij kan de hele dag mensen over de vloer hebben, terwijl ik soms zeg: morgen even niet. Ik heb meer behoefte aan rust, dus die pak ik ook als ik die nodig heb. Verder raak ik vooral mijn sleutels kwijt, haha, en legt Wout alles weer op de juiste plek.”

Lees ook –
Elise Boers over moedermaffia: ‘Wat ik allemaal over me heen kreeg, was bizar’ >

Juice channels

“Wout en ik bespreken alles samen, dus ook wat je ziet op de juice channels. Wij weten zelf heel goed hoe de dingen zitten en kunnen die roddels daarom ook weer snel naast ons neerleggen. Dat is waarom onze relatie zo hecht is en we zo’n team zijn. Ik voel niet de behoefte om erop te reageren. Om ons heen hebben we een safe haven gecreëerd van ons gezin, vrienden en familie. Een klein groepje waarin iedereen elkaar goed kent kent en weet wat ie aan elkaar heeft – dan doet de ruis er ook minder toe. Onze bubbel wordt gewoon niet geraakt. Dat is mijn meest waardevolle bezit. Eigenlijk heb ik het perfecte plaatje.”

Lees het hele interview met Elise in de Kek Mama Special die nu in de winkel ligt.