Winterhoroscoop: Weegschaal

11.11.2019 11:23
winterhoroscoop weegschaal

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

23 september – 22 oktober
 

Liefde & gezin

Blije mensen zijn aantrekkelijk en dat is ongetwijfeld de reden dat je nu geen gebrek aan aandacht hebt. Je lief blíjft je verwennen, vooral met veel aandacht. Ook single Weegschalen trekken aardig wat aandacht en met hun talent voor flirten ligt de liefde binnen handbereik. Maar jij bepaalt de richting en snelheid. Ook het contact met familie speelt een grote rol. Natuurlijk kun je de feestdagen met ze doorbrengen, maar tussendoor wil je graag een­-op­-een contact. Uitgebreid bijpraten met je broer, zus of vriendin is waar je nu behoefte aan hebt.
 

Werk & geld

De sterren zijn helder: het gaat fantastisch met je financiën, uitzonderingen daargelaten. Nee, dat betekent niet dat je miljonair wordt, wel dat je ruim voldoende hebt om te doen wat je wilt. Meer uitgeven aan je huis of gezin bijvoorbeeld. Op je werk is het belangrijk om goed te overleggen en niets aan het toeval over te laten. Dubbelcheck anderen alleen als het je taak is, maar doe dat vooral ook bij jezelf.
 

Lees ook
19x kindvriendelijke uitjes met de trein >

 

En dan ook nog…

  • Gedoe in de (schoon)familie? Daar heb je echt geen zin meer in.
  • Begin december zijn de meeste irritaties weer verdwenen, maar dat geldt dan misschien ook voor jouw zin om samen kerst te vieren.
  • Ook jij mag voorzichtig rekenen op gezinsuitbreiding of een verhuizing als dat een wens is.

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? In onze voordeelshop vind je de leukste producten en uitjes met korting.