Winterhoroscoop: Stier

11.11.2019 11:26
winterhoroscoop stier

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

21 april – 20 mei
 

Liefde & gezin

Je lief en jij zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd. Vaak is dat spannend, wel sexy ook, maar soms is het een beetje te veel van het goede. Jij bent dan veranderlijk en snel geïrriteerd, de ander kan je nauwelijks bijbenen. Tenminste, als jullie niet op dezelfde golflengte zitten. Tot de laatste week van november kunnen er ergernissen zijn die bij koppige stellen lang zullen aanhouden. Door Uranus heb je meer behoefte aan vrijheid. Je hebt letterlijk en figuurlijk meer ruimte nodig, maar tegelijkertijd ook meer liefde, aandacht, fysiek contact en een luisterend oor. Het is er allemaal hoor, Stier, je hoeft er alleen maar om te vragen.
 

Werk & geld

Met een druk gezinsleven is er een chronisch gebrek aan tijd, maar veel Stieren krijgen nu de kans om een cursus of studie te volgen. Mooi, want je hebt behoefte aan nieuwe dingen en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Of je laten omscholen in een totaal andere richting. Geen haast hoor, maar als er iets voorbij komt wat aan de belangrijkste voorwaarden voldoet, is dit wel het moment om de knoop door te hakken. Investeren in je toekomst wordt een beetje de rode draad van de komende jaren.
 

Lees ook
Verschillend, maar wel gelukkig: ‘Mijn vriend koopt alles wat los en vast zit, terwijl ik zuinig ben’ >

 

En dan ook nog…

  • Veranderingen zijn nog steeds aan de orde van de dag. Begin je er al een beetje aan te wennen?
  • Ook al is nu nog niet duidelijk welke kant iets op gaat, vertrouw erop dat het een reden heeft.
  • Twijfelen over je gevoelens voor iets of iemand vind je misschien verontrustend, maar is helemaal niet raar.
     

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >