Winterhoroscoop: Ram

03.12.2018 11:33
winterhoroscoop Ram

Een romantisch cadeau onder de boom, een fijne skivakantie of een gulle bonus van je baas. Lees wat de sterren voorspellen op het gebied van liefde, gezin, geld en werk.

Ram

21 maart – 20 april
 

Liefde & gezin

Als je het druk hebt met bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing, of een grote klus op het werk, is het logisch dat je wat minder tijd hebt voor liefde en vriendschappen. Gelukkig komen er genoeg kansen op romantiek, maar die moet je wel grijpen. Lukt het er samen even tussenuit te gaan, dan moet je dat echt doen. Een dagje wellness, naar de bioscoop of een weekendje weg: jullie hebben allebei behoefte aan meer tijd met zijn tweeën.
 

Lees ook
67% van de moeders wil meer tijd met haar partner doorbrengen >

 

Werk & geld

Je hebt het altijd al druk op je werk, maar nu wordt het tempo nog een tandje opgevoerd. Wat fantastisch dat je een nieuwe stap kunt zetten. Dat aanbod is geweldig, maar het heeft ingrijpende consequenties voor je gezin. Iets om goed over na te denken voor je een besluit neemt. De komende weken worden pittig, want thuis moet je onverwacht van alles regelen. Sinterklaas- en kerststress kun je dit jaar echt niet gebruiken. Maak het jezelf makkelijk. Lang leve de cateraar en online-shops.
 

En dan nog dit

Voor een bepaalde klus kun je geen enkel enthousiasme opbrengen. Het zit er dik in dat je intuïtie je probeert iets duidelijk te maken.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Winterboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >