Winterhoroscoop: Kreeft

11.11.2019 11:25
winterhoroscoop kreeft

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

22 juni – 22 juli
 

Liefde & gezin

Dat de liefde niet altijd over rozen gaat, is het afgelopen jaar duidelijk geworden. En dan moet de eclips van 26 december nog komen. Maar daarna heb je de moeilijkste beproevingen wel gehad. Sterker nog, vanaf dan breekt een mooie tijd aan voor de liefde. Ga meer dingen samen doen en maak tijd voor elkaar vrij. Ook zónder de kinderen. Met een druk gezinsleven is dat niet vanzelfsprekend dus ja, je moet er moeite voor doen. Bij prille relaties is het belangrijk om niet te hard van stapel te lopen. Voor jezelf, maar ook voor de kinderen.
 

Werk & geld

Uitzonderingen daargelaten wijst alles er op dat het je in financieel opzicht goed gaat. Er is ruimte voor extra’s zoals een vakantie of weekendje weg. Als je op zoek bent naar ander werk, maak je vooral tot begin december goede kansen. Maar dan moet je jezelf wel een beetje goed verkopen. Kijk nog eens kritisch naar je cv en benader zelf bedrijven waarvoor je zou willen werken. Het kan zomaar tot een leuke baan leiden, die ook nog eens beter bij je gezinssituatie past. Ook als je promotie wil maken is dit een goede tijd om dat aan te geven. Kortom: initiatief loont nu!
 

Lees ook
Zo boek je een goedkoop weekendje weg >

 

En dan ook nog…

  • Je hebt het afgelopen jaar hard aan je gezondheid gewerkt. Het resultaat is overduidelijk.
  • Eind december krijg je goede zakelijke ideeën.
  • Maak een lijstje met goede voornemens, je houdt het in 2020 echt vol!

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!