Wie is voor jou dé Supermom van het Jaar?

03.10.2020 12:59
supermom_van_het_jaar

Staat jouw buurvrouw altijd voor je klaar terwijl ze zelf ook een druk gezinsleven heeft? Of laat de schoolpleinmoeder weleens doorschemeren dat ze het soms hartstikke lastig vindt om alle ballen hoog te houden en wil jij haar in het zonnetje zetten? Nomineer haar dan nu voor de Supermom van het Jaar-verkiezing!

De winnaar krijgt een interview in Kek Mama, een VIP uitnodiging voor het lanceringsfeestje van Kek Mama én een weekend voor vier personen naar Disneyland Paris, een magische plek voor families met kinderen. Het verblijf is op basis van eigen vervoer en inclusief:

  • Twee nachten in een vierpersoonskamer in een van de Disney Hotels, inclusief ontbijt
  • Drie dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken
  • Omdat je in een Disney Hotel verblijft, geniet je van Extra Magic Time waarmee je extra tijd krijgt in de Disney Parken, zijn er Disney Figuren in je hotel en kun je gratis parkeren

Samen met Disney zet Kek Mama dé supermom van het jaar in het zonnetje. Wie verdient deze eretitel en waarom juist zij? De inzendingen worden beoordeeld door onze deskundige supermomjury: Kek Mama hoofdredacteur Helene van Santen en Elles Haverkort en Marike Sterk vanuit Disney. De supermom wint een magisch weekend naar Disneyland Paris voor vier personen.