Schrijf je in voor de Instagramcursus ‘Authentiek Moederschap’

28.04.2020 12:34
instagram cursus authentiek moederschap

We willen een geweldige moeder en liefdevolle partner zijn, een bruisend sociaal leven hebben en als het even kan ook nog carrière maken. Maar ho eens even: hoe zit het eigenlijk met je eigen geluk? Daarover gaat de nieuwe Instagram-cursus van Kek Mama en Florine Duif.

Florine Duif is moeder van drie kinderen (Isabel (7), Lexie (2) en Bodhi (0)). Ze is verloofd met Sebastiaan, auteur van Moeder Genoeg en oprichter van platform The Mompany. Tijdens de Instagram-cursus ‘Authentiek Moederschap’ geeft ze tips & tricks om in je kracht te blijven staan als moeder. Want één ding is zeker: er verandert een hoop zodra je kinderen krijgt.
 

Vier modules

De cursus bestaat uit vier modules (video’s van zo’n 15 à 20 minuten) die jou helpen om situaties eens van een andere kant te bekijken. Ze leren je los te laten, keuzes te maken, te ontspannen én – het allerbelangrijkste – dicht bij jezelf te blijven. 

 1. Authentiek opvoeden
  Hoe maak je keuzes die passen bij jouw gezin? En hoe blijf je, ondanks de druk uit je omgeving, bij je eigen gevoel?
   
 2. Authentieke relaties
  Hoe zit het met vriendschappen? De relaties met jouw ouders? Krijg je daar energie van? In deze module leer je te investeren in je sociale contacten op jóuw manier.
   
 3. Authentieke energie
  Met kinderen om je heen die de hele dag iets van je willen, kunnen je grenzen weleens vervagen. Maar hoe stel (en bewaak) je jouw eigen grenzen? En hoe zorg je ervoor dat je niet te veel energie verliest?
   
 4. Jouw eigen persoonlijk leider
  Wie ben jij nou eigenlijk ook alweer? Wat wil jij van het leven? Als je dit voor jezelf weet, creëer je een sterk fundament dat positief uitpakt voor jou als vrouw, moeder en voor de rest van je gezin.
   

Zo werkt het

De kosten voor alleen de cursus bedragen € 7,95. Na betaling krijg je toegang tot een Instagram-account dat speciaal is aangemaakt voor de cursus. Hier staan vier verschillende modules online. Schrijf je hier in!

Bestel het boek Moeder Genoeg hier.