Sara’s editorial: ‘En ineens stond ik in een seksclub’

14.06.2017 13:38

Sara van Gorp (43) is hoofdredacteur van Kek Mama en moeder van zoons Ko (7) en Toon (2). Elke maand schrijft ze over zichzelf en haar gezin. 

Lang voor de tijd dat ik naarstig op zoek ging naar de man van mijn leven, laat staan dat er iets van kinderen in zicht was, werkte ik als jongste bediende bij Panorama. Ik checkte de afbrekingen (Is dat een beroep? Ja, dat is een beroep) en zorgde dat de drukker elke week 84 pagina’s mannenblad kreeg. Vers afgestudeerd was ik en, aldus de hoofdredacteur in zijn brief toen ik wegging: ‘Je was soms echt een Bambi in de jungle.’

 

Rondleiding op de gangbang-boot

Dat was ik zeker die avond na een redactiefeestje. Ik reed met een collega mee richting Amsterdam, en die vroeg of ik nog even meeging om ergens foto’s af te geven. Ja joh, tuurlijk, waar? Bleek een uitspanning te zijn die in de volksmond (en subtiel is het niet) ook wel de gangbang-boot werd genoemd. Nou zat ik al een tijdje bij Panorama, dus ach. We zouden toch zo weer weg zijn en het was op de route. Maar my goodness. Bij de rondleiding zag ik een horde overuren draaiende wasmachines, mannen die in het vooronder in de rij stonden (en niet voor de wasmachines), en heel veel skailederen banken.

 

Druk leven met kleine kinderen

Boven aan de bar dronken we maar eens een drankje om ervan te bekomen. Mijn collega en ik waren de enigen die gewoon hun kleren nog aanhadden, mijn leren jas had ik over de barkruk naast me gedrapeerd. Alwaar een bezoekster met nauwelijks iets om de billen prompt op kwam zitten. Dat ze hier geregeld kwam met haar man. Ze werkte bij een winkel om de hoek, het was een druk leven met kleine kinderen en dit was echt hun tijd om energie op te doen en daarna weer voort te kunnen. Bambi spitste haar oren en keek haar ogen uit.

 

Alleen nog retourtjes met de Pannenkoekenboot

Na het weekend riep de hoofdredacteur me in zijn kamer en informeerde vaderlijk of ik inderdaad op ‘zo’n boot’ was geweest en of het allemaal wel oké was. Dat was het, maar sindsdien voor Van Gorp alleen nog retourtjes met de Pannenkoekenboot. En als ik een enorm bankstel van wit skaileer zie, moet ik altijd even grinniken.

 

Omdat deze maand op Kekmama.nl en in het magazine in het teken staat van het thema ‘Slaapkamerstress’, zie je onder andere in Kek Mama 06-2017 prachtfoto’s van kinky mama’s naast hun openhartige verhalen. 

 

Bekijk nu ons Slaapkamerstress-filmpje. Wij vinden ‘m hilarisch.