Vanmorgen was Qmusic-dj Mattie Valk weer te horen op de radio. Het was de eerste keer sinds hij bekendmaakte niet de vader te zijn van de pasgeboren tweeling. Mattie vond het enorm spannend, vertelde hij aan collega Wietze. “Maar het is fijn om weer terug te zijn.”

"Ik sta met mijn hart in mijn keel hier", begon Mattie de uitzending. "Ik heb natuurlijk geen oog dichtgedaan. Alsof je 10 jaar was en van een hoge duikplank moest springen, zo voel ik me nu."

‘Grillige dagen’

De dj las tijdens de ochtenduitzending een brief voor, waarin hij openlijk vertelt over de afgelopen weken. “Het waren grillige dagen, de ene dag dacht ik dat de wereld aankan en vijf uur later stortte ik weer in. Hoe het met gaat is de afgelopen tijd een heel moeilijk te beantwoorden vraag geworden. Omdat ik het simpelweg niet wist. Alle gebeurtenissen hebben mijn leven en dat van anderen flink ontregeld en het kost veel tijd om dingen op een rijtje te zetten. Het gaat beter, maar ik merk ook dat ik er nog niet ben. Ik ben nog veel aan het verwerken.”

Prachtige meiden

Mattie zegt nog wel contact te hebben met zijn ex.  “De details ken ik niet, maar het gaat goed met de tweeling. Ze hebben wat hobbels moeten doorstaan, maar het worden twee prachtige meiden. Ik ben oprecht blij voor Kirsten. We gaan nu ieder onze eigen weg, maar ik sluit niets uit.”

Radio

De Qmusic-dj vindt het fijn om weer terug te zijn op zijn vertrouwde werkplek, naast collega Wietze. “Hier zijn gaat me helpen om alles zo snel mogelijk weer normaal te laten zijn. En dus voorzichtig een punt te zetten achter alles wat er gebeurd is. Vergeef me als ik de komende periode nog niet als vanouds klink, want ook in mijn werk probeer ik opnieuw de weg te vinden.”

Tot slot bedankte Mattie zijn luisteraars voor alle steun die hij kreeg. “Onwijs bedankt allemaal jullie hebben me enorm geholpen in die moeilijke periode. Het was allemaal hartverwarmend. Maar ik ben weer terug.”


Bron: Qmusic

Jaime King en zoon prachtjurken
Beeld: BrunoPress

Voor de première van The Incredibles 2 kleedde de zoon van actrice Jaime King niet alleen zijn moeder, maar ook zichzelf fantastisch aan.

Jaime (39) liet zich op de rode loper vergezellen door haar vierjarige zoon, en deelde dat via Instagram. ‘Ik hou zoveel van hem!’, schreef ze bij de foto. ‘Hij zocht mijn lipstick én jurk uit.’ Ook voegde ze de hashtag #ifyoulikeitwearit toe.

 

Genderneutraliteit

Jaime spreekt zich regelmatig uit over genderneutraliteit, en omarmt alles wat haar zoon mooi vindt. Tegen Stylecaster magazine zei ze: “Hij is net David Bowie. Hij houdt van glimmers, roze, en felle kleuren, en is tegelijkertijd verliefd op de mooiste meisjes. Maar bovenal houdt hij gewoon van iedereen.”

De actrice startte in 2016 haar eigen gender-neutrale kledinglijn voor kinderen, en was daarmee de eerste ooit. Ze hoopt daarmee het belang van eigenwaarde en geluk bij kinderen te benadrukken. “Ik voelde me ook altijd aangetrokken tot mensen in het algemeen”, vertelde ze in het hetzelfde interview, “weliswaar met een lichte voorkeur voor mannen. Mijn moeder heeft me nooit veroordeeld wanneer ik relaties had met vrouwen. Zij is mijn inspiratie.”

Haar zoon speelt ondertussen onbevangen verder:

 


Lees ook
Dit meisje vindt gendernormen maar stom >


 

En deze kick-ass zeemeerminjurk willen we je niet onthouden:

 

Now and forevermore. We love you Elizabeth Kemp. @hooligandreamers_elizabethkemp 💜

Een bericht gedeeld door Jaime King (@jaime_king) op

 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

stiefmoeder zwaarder dan moeder
Beeld: Pixabay

Michelle Zunter is moeder en stiefmoeder. Vooral die laatste rol ziet ze als een behoorlijke uitdaging. Op Huffington Post legt ze uit waarom.

‘De eerste jaren als stiefmoeder wilde ik alles perfect doen’, schrijft ze.

 

Worstelen

Michelle zorgde fulltime voor het kind van haar echtgenoot en steeds als er iets misging, brak ze. ‘Het was zwaar, helemaal omdat ik zelf ook net een baby had. Ik wilde voor mijn stiefkind de moeder zijn die hij nodig had, maar voor mijn eigen kind wilde ik ook de perfecte moeder zijn. Ik kreeg het niet voor elkaar.’ Steeds weer worstelde Michelle met het gevoel dat ze goed voor het kind van een ander moest zorgen. ‘Hier zat ik nog meer mee dan met slaapgebrek en borstvoeding geven.’

 

Lees ook
29 onredelijke gedachten als je kinderen een stiefmoeder krijgen >

 

'Fantastische band'

Stiefmoeder zijn? Michelle wilde het niet meer. Toch hield ze vol, omdat ze wist dat alle moeite uiteindelijk zijn vruchten zou afwerpen. ‘En ja, zeven jaar later kan ik zeggen dat ik een fantastische band heb met mijn stiefkind. Onze relatie is niet perfect, maar ik weet dat het goed zit omdat ik de tijd nam om het stiefmoederschap te koesteren. Ik ben toegewijd, gepassioneerd en zeer betrokken.’

 

'Ik maak fouten en breng offers'

Michelle heeft door haar rol als stiefmoeder veel over zichzelf geleerd. ‘Elke keer als ik tegen een muur aanliep en wilde stoppen, moest ik mezelf weer bij elkaar rapen. Steeds weer vond ik nieuwe manieren om problemen op te lossen en ontdekte ik wat gezond was voor mijn stiefkind. Ik maak fouten en breng offers, maar heb ook geleerd om op verschillende manieren lief te hebben.’

 

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 


 


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >