Qmusic-dj Mattie weer terug op de radio

24.05.2016 07:57

Vanmorgen was Qmusic-dj Mattie Valk weer te horen op de radio. Het was de eerste keer sinds hij bekendmaakte niet de vader te zijn van de pasgeboren tweeling. Mattie vond het enorm spannend, vertelde hij aan collega Wietze. “Maar het is fijn om weer terug te zijn.”

“Ik sta met mijn hart in mijn keel hier”, begon Mattie de uitzending. “Ik heb natuurlijk geen oog dichtgedaan. Alsof je 10 jaar was en van een hoge duikplank moest springen, zo voel ik me nu.”

‘Grillige dagen’

De dj las tijdens de ochtenduitzending een brief voor, waarin hij openlijk vertelt over de afgelopen weken. “Het waren grillige dagen, de ene dag dacht ik dat de wereld aankan en vijf uur later stortte ik weer in. Hoe het met gaat is de afgelopen tijd een heel moeilijk te beantwoorden vraag geworden. Omdat ik het simpelweg niet wist. Alle gebeurtenissen hebben mijn leven en dat van anderen flink ontregeld en het kost veel tijd om dingen op een rijtje te zetten. Het gaat beter, maar ik merk ook dat ik er nog niet ben. Ik ben nog veel aan het verwerken.”

Prachtige meiden

Mattie zegt nog wel contact te hebben met zijn ex.  “De details ken ik niet, maar het gaat goed met de tweeling. Ze hebben wat hobbels moeten doorstaan, maar het worden twee prachtige meiden. Ik ben oprecht blij voor Kirsten. We gaan nu ieder onze eigen weg, maar ik sluit niets uit.”

Radio

De Qmusic-dj vindt het fijn om weer terug te zijn op zijn vertrouwde werkplek, naast collega Wietze. “Hier zijn gaat me helpen om alles zo snel mogelijk weer normaal te laten zijn. En dus voorzichtig een punt te zetten achter alles wat er gebeurd is. Vergeef me als ik de komende periode nog niet als vanouds klink, want ook in mijn werk probeer ik opnieuw de weg te vinden.”

Tot slot bedankte Mattie zijn luisteraars voor alle steun die hij kreeg. “Onwijs bedankt allemaal jullie hebben me enorm geholpen in die moeilijke periode. Het was allemaal hartverwarmend. Maar ik ben weer terug.”

Bron: Qmusic