Moeder gaat viral met déze geweldige zin op haar CV

08.05.2021 08:12
moeder viral zin cv werk Beeld: Getty Images

Als Megan Drye Harper iets heeft geleerd het afgelopen coronajaar, is het dat ze geweldig kan multitasken. Toen ze die vaardigheid op een grappige manier omschreef op haar CV, ging ze meteen viral.

Toen Megan laatst haar CV ging updaten met nieuwe prestaties die ze het afgelopen jaar heeft geleverd, schreef ze iets bijzonders in de laatste alinea:

‘Ik heb het bovenstaande allemaal bereikt terwijl ik mijn kleuter thuisonderwijs gaf, een driejarige entertainde en m’n baby borstvoeding gaf – tussen alle Zoom-meetings met mijn collega’s door. Dus nu de wereld weer iets normaler wordt en de kinderopvang weer gaat draaien: stel je eens voor wat ik allemaal voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen het komende jaar.’
 

Kracht

De boodschap van Megan: tijdens de coronapandemie is wel gebleken dat moeders een ster zijn in multitasken. Wat haar betreft moeten zij vaker worden aangenomen, omdat ze een geweldige bijdrage kunnen leveren op de arbeidsmarkt.
 

Lees ook:
‘Ik ben een thuisblijfmoeder, single moeder en werkende moeder geweest’ >

 

Ze plaatst haar verhaal over haar CV naar aanleiding van een vraag die een andere moeder haar stelde. ‘Ze vroeg of ze haar potentiële werkgever bij het sollicitatiegesprek moest vertellen dat ze moeder is. Maar moeder zijn is geen zwakte, het is juist een kracht’, zegt ze.
 

Herkenbaar

Haar post ging al snel viral, want veel moeders waren het roerend met haar eens. Zo zegt iemand: ‘Moeders moeten vaker aangenomen worden. Ze weten niet alleen hoe ze moeten multitasken met maar heel weinig slaap, ze zijn ook geweldig in het oplossen van problemen op een creatieve manier. Ook houden ze rekening met meerdere deadlines en zorgen ze voor een goede sfeer en teamwork op de werkvloer.’

Bron: Motherly

Nog meer persoonlijke verhalen lezen?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >