Met deze draagbare geluidboxen geniet je overal van je favoriete muziek

31.07.2020 09:12
draagbare geluidboxen speakers Beeld: Shutterstock

Met een draagbare geluidbox heb je je favoriete nummers altijd bij de hand. Op vakantie aan je (privé)zwembad bijvoorbeeld, maar ook tijdens die heerlijke picknick in het park.

JBL Flip

Met een afspeeltijd van maar liefst tien uur, een waterbestendige behuizing én een krachtig stereogeluid is deze JBL Flip een perfecte geluidbox voor een prima prijs.

Je koopt ‘m hier.

 

JBL Clip

Het broertje van de Flip, die je heel gemakkelijk aan je kleding of rugtas kunt bevestigen. Ideaal voor die lange bos- of strandwandeling.

Je koopt ‘m hier.

 

Sony SRS-XB01

De kleinste en nieuwste speaker van Sony, die lekker licht is en dus overal handig mee naar toe kan. En de speaker is draadloos te verbinden met je telefoon of tablet via Bluetooth.

Ook verkrijgbaar in vijf andere kleuren.
 

Lees ook:
Onderzoek: gezinnen gelukkiger door muziek >

 

Marshall Action II

Voor alle vintageliefhebbers: de kleinste speaker van Marshall, met een perfect geluid dankzij drie speciale versterkers. Ook te koop in wit en bruin.

Je vindt ‘m hier.

 

Denver

Met deze speaker maak je niet alleen jezelf blij, maar ongetwijfeld ook je kind. De Denver heeft namelijk vier verschillende LED-effecten – dat wordt een extra feestelijk tuinfeestje.

Je koopt ‘m hier.

 

Maxam YX-B103 

Ziet er uit als een batterij en laadt snel op: in drie uurtjes. Even aansluiten aan je smartphone via Bluetooth en het luisterplezier kan beginnen.

Je bestelt ‘m hier.

 

BlueSenz Life

De duurzame stof geeft deze speaker een luxe uitstraling en dankzij het handvat neem je ‘m gemakkelijk overal mee naar toe. Inclusief topgeluid, voor een fijn prijsje.

Je koopt ‘m hier.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >