Mama horoscoop: weegschaal

14.09.2016 14:51

23 SEPTEMBER – 22 OKTOBER

Een van je beste eigenschappen: je straalt iets geruststellends uit. Dat heeft een heilzame invloed op je kind en de sfeer in je gezin. Weegschalen streven naar harmonie, evenwicht en een prettige sfeer. Jij spant je elke dag in om je kind een fijne jeugd te bezorgen, maar dat betekent niet dat jij jezelf volkomen wegcijfert.  

Je hebt namelijk een eigen leven nodig om als moeder goed te kunnen functioneren. Daarom maak je voldoende tijd vrij voor jezelf. Toch ben je lang niet altijd zo consequent als je zelf wilt geloven, want eerlijk is eerlijk: je kinderen kunnen je met een natte vinger lijmen en je kunt moeilijk nee zeggen.

Hoe schattig en vertederend baby’s ook zijn; voor jou krijgt het moederschap een extra dimensie zodra je met je kind kunt praten. Dan wordt het pas écht leuk. Kunst, cultuur en reizen staan vaak hoog op de agenda; je wilt je kinderen graag iets extra’s meegeven. Je grootste verlangen: de beste vriendin en vertrouweling van je kinderen zijn. Hun hele leven lang.

Deze maand

Je intuïtie is vlijmscherp en als je de onrust in je hoofd tot bedaren kunt brengen, krijg je duidelijke antwoorden. Zakelijke veranderingen zijn spannend, maar ook noodzakelijk. En uiteindelijk heel heilzaam.

Tekst Nicole Boshouwers | Illustratie Lobke van Aar