Mama horoscoop: Vissen

04.03.2016 17:16
Horoscoop Vissen

20 FEBRUARI – 20 MAART

Je hebt een opvallend intuïtieve band met je kinderen en steekt je bewondering en liefde voor hen niet onder stoelen of banken. Je vindt je kinderen gewoon de allerleukste en dat straal je uit ook. Met zo’n positieve moeder is het logisch dat je kinderen opgroeien met een krachtig zelfbeeld.

Superleuk zijn je enorme creativiteit en vermogen je te verplaatsen in de belevingswereld van kinderen. Oké, je bent niet altijd praktisch, je reageert soms te emotioneel en het kan moeilijk zijn je kinderen los te laten, maar Vissen zijn nu eenmaal bijzonder beschermend. Gelukkig heb je jaren de tijd om te groeien naar het moment dat je kinderen groot zijn en je de onzichtbare navelstreng door kunt knippen. Leuk: Vissenmoeders sporen hun kroost vurig aan hun talenten te ontwikkelen. Of ze nou willen dansen, schilderen, schrijven, dichten, ontwerpen of musiceren; kinderen krijgen alle ruimte. Waarin je als moeder ook opvalt, is dat jij je kinderen voordoet dat je mensen nooit op de buitenkant moet beoordelen.

DEZE MAAND Het wordt een hectische maand. De veranderingen op je werk, misverstanden met anderen en je vermoeidheid zijn pittig, maar wijzen je ook op de kern: hoog tijd om gas terug te nemen en je minder druk te maken om bijzaken.

Tekst Nicole Boshouwers | Illustratie Lobke van Aar