Mama horoscoop: Tweelingen

20.05.2016 14:35
Horoscoop Tweelingen

21 MEI – 21 JUNI
Tweelingmoeders blijven eeuwig jong. Je bent geen typische moederkloek die alles regelt en strak organiseert. Integendeel: je bent niet zo van de vaste regels en routine, alhoewel je uitstekend je (flexibele) grenzen kunt stellen.

Jij bent ervan overtuigd dat kinderen zich makkelijk aanpassen en dat dit tot op zekere hoogte prima is. Zodra je met je kind kunt communiceren, ben je in je element en groeit je zelfvertrouwen als moeder. Tweelingen stimuleren hun kinderen om te praten, te lezen, nieuwsgierig te zijn, de wereld te ontdekken, vragen te stellen en spelletjes te doen. Je bent soms een tikje grillig en onvoorspelbaar maar nooit saai, star of onvermurwbaar. Om als moeder goed uit de verf te komen, is het belangrijk dat je voldoende uitdagingen hebt: een baan, genoeg tijd voor jezelf en je vriendschappen.

DEZE MAAND Blijf niet rondlopen met twijfels of dat ongeruste gevoel. Lucht je hart en laat je niet met een kluitje in het riet sturen. Een oase van rust wordt het de komende weken niet, maar de stress van de afgelopen tijd wordt stukken minder. Nieuwe inzichten zorgen ervoor dat je makkelijker een besluit kunt nemen over een emotionele kwestie. Tijd om vooruit te kijken en aan iets nieuws te beginnen.

Tekst Nicole Boshouwers | Illustratie Lobke van Aar