Mama horoscoop: Ram

05.04.2016 07:31
Horoscoop Ram

21 MAART – 20 APRIL

Een Ram-moeder herken je aan haar zelfstandigheid, enorme power, eerlijkheid en grote ambities. Sterke punten die uiteraard ook aan de kinderen worden meegegeven. Jij bent de hartelijke, spontane, beschermende, sportieve moeder die alle ballen in de lucht houdt (en er onder alle omstandigheden geweldig uit blijft zien). Je bent moeder, maar je weet als geen ander dat je pas tot je recht komt als je ook tijd maakt voor jezelf.

Ram-moeders zijn leiders en als opvoeder hou je van helderheid: nee is nee. Je hebt weinig begrip voor gejengel, drama aan tafel, getreuzel of aanstellerig gedrag. Je probeert dit in de kiem te smoren met humor, maar als dat niet helpt, grijp je snel in. Je kinderen zien jou als een sterke, actieve, altijd bezige, tikje bazige en ongeduldige, creatieve, open moeder die van het leven geniet en van iedere dag een feestje maakt.

DEZE MAAND Het geluk komt als vanzelf naar je toe – ook in de liefde. Na de wat lastige start van april gaat het razendsnel bergopwaarts. Als je die relaxte houding kunt vasthouden en je geduld weet te bewaren, loopt alles nog soepeler.

Tekst Nicole Boshouwers | Illustratie Lobke van Aar