Mama horoscoop: Kreeft

21.06.2016 16:03
Horoscoop Kreeft

22 JUNI – 22 JULI
Je bent de oermoeder: zorgzaam, geduldig, lief, betrokken, toegewijd, emotioneel en je staat altijd klaar voor je kinderen en gezin. Dat proberen natuurlijk alle moeders, maar Kreeften gaan daar beslist een stap verder in en perfectioneren dit talent.

Kreeften zijn hypergevoelig en kunnen zich uitstekend verplaatsen in anderen. Uiteraard ook in de belevingswereld van hun eigen kroost. Je weet precies wat je kinderen leuk vinden of nodig hebben en je hebt het al geregeld voor je kind het kan bedenken. Keerzijdes zijn er uiteraard ook: je bent overbezorgd, hebt last van stemmingswisselingen en je kinderen loslaten is voor veel Kreeftmoeders een levenslang thema. De eerste schooldag van je kind hakt er flink in. Bij jou welteverstaan.

Moederschap en carrière combineren doe je graag. Want ondanks dat je gezin voorrang krijgt, hecht je ook belang aan je werk en financiële onafhankelijkheid. Alhoewel je waarschijnlijk niet overdreven ambitieus bent zolang je kinderen jong zijn. Alles bij elkaar ben je een superfijne mama.

DEZE MAAND Het is tijd te genieten van de dingen waarvan je het meeste houdt. Of het nu om jezelf, je werk of je kinderen gaat: probeer meer naar je intuïtie te luisteren, want die is deze weken ongekend sterk.