Jaimie Vaes over het moederschap: ‘Ik dacht: is dit het nou?!’

07.11.2019 12:20
jaimie-vaes-moederschap

Voor de buitenwereld lijkt het misschien wel ‘het perfecte plaatje’, Jaimie Vaes (29), de vriendin van rapper Lil’ Kleine, heeft het de eerste maanden van het moederschap behoorlijk zwaar gehad. 

“Ik dacht echt: is dit het nou?”, zegt ze in een openhartig interview met Glamour. “Waarom geniet ik hier niet van zoals ik zou moeten doen?”

 

‘Ik was oververmoeid’

Ze vervolgt: “Na een maand was ik oververmoeid en kreeg borstontsteking. En Jor (Lil’ Kleine – red.) was maar aan het werk.” Daarom besloot Jaimie om naar hun tweede huis op Ibiza te gaan en te stoppen met borstvoeding. “Je wil niet falen. En bij ons is het nu eenmaal zo dat als wij even gingen lunchen in de Cornelis Schuytstraat, de hele wereld meteen met zúlke ogen zat te kijken naar hoe ik een flesje gaf. Dat vond ik lastig. Ik dacht: laat me het dan maar lekker daar uitzoeken, in het zonnetje, dat is voor iedereen relaxter.”

 

Lees ook
Vrouw schrijft ontroerende brief aan moeders die bang zijn om te falen >

 

‘Wennen’

Sinds kort heeft Jaimie haar draai gevonden. “Eigenlijk heb ik pas sinds twee weken het gevoel van: nu snap ik het. Ik zou me nu ook niet meer kunnen voorstellen dat Lío er niet is. Terwijl ik in het begin heel erg moest wennen aan dat hij er wél was.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby is busy ?

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babe is busy

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) op

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >