Inspectie grijpt in bij Chateau Meiland: Claire (3) voortaan minder in beeld

23.02.2021 14:50
maxime_meiland_met_dochter_claire

Claire, de driejarige dochter van Maxime, zal in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland een stuk minder te zien zijn. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft ingegrepen, vertelt Erica Meiland aan Veronica Magazine.

“Onze kleine Claire gaat er dit seizoen min of meer uit”, zegt ze over haar kleindochter. “Van de Inspectie SWZ mag zij maar vijf keer per jaar op tv komen.”

 

‘Onhandig’

De familie Meiland vindt het erg jammer en onhandig. “Claire hobbelde altijd gewoon mee, maar de inspectie doet net alsof ze hard aan het werk is. Als wij nu aan het draaien zijn en Claire zit ergens waar wij moeten zijn, dan moet zij uit beeld: Kom maar meid, ga hier maar even achter de iPad – wat ze helemaal niet wil.”

 

Lees ook
Eef en haar man kochten een bouwval in Frankrijk: ‘Ons spaargeld is bijna op’ >

 

Advocaat

De Meilandjes hopen dat er toch iets aan kunnen veranderen. “De producent is met een advocaat bezig om te kijken of we er iets tegen kunnen doen, want het is niet werkbaar. De eerste drie afleveringen is ze waarschijnlijk nog wel te zien, maar ja, daarna kwamen er twee dames van de inspectie…”

Beeld: Instagram @maximemeiland

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >