Horoscoop mei: Maagd

24.04.2019 12:09
winterhoroscoop Maagd

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Maagd (24 augustus – 22 september)

Jij laat je op dit moment flink gelden. Je komt krachtig op voor jezelf, gaat zonder omwegen op je doel af en je laat geen enkel misverstand bestaan over je bedoelingen. Zoveel vuur zijn mensen niet echt van je gewend want van nature voel jij je prettiger op de achtergrond. Maar nu ff niet. Waar jij je aandacht op richt, zie je direct groei.
 

Wees duidelijk

Als je wil dat mensen iets voor je doen: vraag het ze. Als je hoopt op een promotie of salarisverhoging: vraag om een gesprek. Komen je hints niet aan bij je partner? Wees dan heel duidelijk en zeg waar je behoefte aan hebt. Als jij duidelijk bent, wordt er geen tijd verspild.
 

Lees ook
‘Mama wil even rust’: zo zorgen deze moeders voor me-time >

 

Rust

Aandachtspunt voor de komende weken is je gezondheid. Er is niks mis met hard werken en een druk sociaal leven, maar als je niet voldoende rust, kom je in het rood te staan. Dan krijg je weer last van oude kwaaltjes, hoofdpijn of stress.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >