Horoscoop maart: Waterman

25.02.2019 11:12
winterhoroscoop Waterman

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Waterman (21 januari – 19 februari)

De komende weken wordt het druk. Gezellig druk en er is veel contact met familie en vrienden. Ja, je viert álles wat er te vieren valt.
 

Regelmaat

Je bent iemand die redelijk goed overweg kan met onvoorspelbaarheid en verandering, maar de chaos thuis is ook jou teveel van het goede. Is het misschien tijd voor wat meer regels en regelmaat? Het is de moeite waard om het te proberen. Je ziet snel genoeg of het heilzaam is voor je gezin. Je voorgevoel over je kind klopt. Luister naar je intuïtie en laat je niet op andere gedachten brengen door anderen. Als moeder weet je gewoon of er iets aan de hand is, zelfs als het om kleinigheden gaat.
 

Lees ook
‘Moeders, trek jullie niets aan van wat anderen denken' >

 

Liefde

Over je liefdesleven ben je tevreden. Je bent blij met je partner, maar bent ook blij als je single bent. En juist als je niet zoekt naar een nieuwe liefde, kan deze ineens in je leven komen. Soms in de vorm van een platonische vriendschap.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >