Horoscoop juni: Tweelingen

27.05.2019 10:15
winterhoroscoop Tweelingen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Terwijl het voor veel mensen een periode is om voorzichtig en afwachtend te zijn, geldt dit advies niet voor jou. Het is juist de bedoeling om de touwtjes in handen te nemen en rechtstreeks op je doel af te koersen.
 

Energie om actie te ondernemen

Vooral voor je werk/financiën is dit een maand om grote vooruitgang te boeken. Je maakt een supergoede indruk en dat wordt nu of in de toekomst beloond. Het ene goede bericht geeft je energie om nog meer actie te ondernemen. Gelukkige mensen zijn aantrekkelijk en ook daar krijg je het bewijs van. Je bent populair, mensen gunnen je veel en je krijgt vaak je zin.
 

Lees ook
Bankrekening: ‘We hebben geen geld, maar wel de blauwe zee en de barbecue' >

 

Zwijgen is goud

Om het toch een beetje spannend te maken, liggen er in de liefde wat uitdagingen. Jullie zitten vaak niet op dezelfde lijn. Dat is een gegeven, maar je schiet er niks mee op als je daar de focus op legt. Niet alles lost ermee op, maar het scheelt als je niet al je gedachten uitspreekt en zo weer een woordenwisseling opstart. Zwijgen is soms écht goud.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >