Horoscoop juni: Kreeft

27.05.2019 10:10
winterhoroscoop Kreeft

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Een van je sterke punten is je inlevingsvermogen. Mensen kunnen altijd op je bouwen en een beroep op je doen. Vaak gebeurt dit ook, maar op dit moment is het een beetje teveel van het goede. Tijd om grenzen te stellen, vaker nee te zeggen en je vooral niet schuldig te voelen.
 

Lees ook
7 manieren om nee te zeggen >

 

Helder standpunt

De komende weken beland je in situaties waarin een helder standpunt of een duidelijk antwoord van je wordt verwacht. Als dat gebeurt, is dat een duidelijk teken om voor jezelf op te komen, Kreeft. Dit geldt ook voor je werk. Toon je ambitie, vráág of er doorgroeimogelijkheden zijn, laat niet over je heen lopen en zeg het als je het ergens niet mee eens bent. Moeilijk, maar uiteindelijk voelt het veel beter. Je wordt namelijk loeichagrijnig als je dingen te lang opkropt. Maak je geen zorgen over je timing, want intuïtief ben je sterk en onbewust kies je het juiste moment om voor jezelf op te komen. De liefde is uitdagend. En ingewikkeld. Maar dáár wil je het op dit moment waarschijnlijk niet over hebben.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >