Horoscoop juli: Tweelingen

24.06.2019 09:57
winterhoroscoop Tweelingen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Soms is de rode draad: wat is écht belangrijk voor mij? Waarschijnlijk worstel je met een situatie en zoek je naar antwoorden of oplossingen. Die komen. Maar eerst moet er iets veranderen. Vooral in jezelf. Als jouw visie verandert, verandert de situatie. Je verwachtingen zijn misschien te hooggespannen, gevoelens van onvrede kunnen de kop opsteken, oud zeer is nog niet genezen, je bent boos enzovoort. Dat kost veel energie.
 

Lees ook
‘Waarom moeders altijd zo snel boos zijn' >

 

Trainen

De eclipsen veroorzaken niets; ze triggeren uitsluitend wat al aanwezig is. De komende weken krijg je kans om aan de slag te gaan met zaken die beter kunnen. Daarna kun je door. Met de schoolvakantie in zicht is het een goed idee om wat meer afstand te nemen van situaties die je teveel raken. Focus je op je kinderen en je gezin. Train je zelfbeheersing en wees voorzichtig met kritiek. Soms is zwijgen het beste antwoord, Tweelingen. Financiën kunnen deze weken stress opleveren en als dat het geval is, breng dan zo snel mogelijk orde op zaken.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >