Horoscoop juli: Kreeft

24.06.2019 10:04
winterhoroscoop Kreeft

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Het wordt weer eens duidelijk over hoeveel kracht jij beschikt. Meer dan jij zelf denkt. Je bent altijd een rots in de branding voor anderen, maar als je op jezelf wordt teruggeworpen komt je kracht ook naar boven.
 

Door de mand vallen

Sommige mensen stellen je teleur en vallen door de mand, maar dat geeft anderen de kans om hun waarde en vriendschap te bewijzen. Klamp je niet vast aan mensen die los willen, die je niet voldoende waarderen of die je respectloos behandelen. Vertrouw erop dat alles goed komt als jij jezelf trouw blijft. Handelen vanuit je hart klinkt misschien een beetje klef, maar voor jou is het nu precies waar het om draait.
 

Lees ook
‘Dat mijn kinderloze vriendinnen mijn zoon in onze vriendschap opnemen, maakt ze de beste’ >

 

Liefde

In de liefde gaan dingen niet altijd naar wens en daar kun jij enorm over tobben. Vooral omdat sommige zaken telkens weer opspelen. Misschien is een eerlijk en goed gesprek voldoende om weer op dezelfde golflengte te komen. En ja, je mag best iets sterker voor jezelf opkomen. Doen, als je echt verandering wil.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >