Horoscoop februari: Schorpioen

25.01.2019 13:13
winterhoroscoop Schorpioen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jouw aandacht gaat vooral uit naar je gezin en thuissituatie. Geen wonder, want hier gebeurt momenteel erg veel. Aan sommige veranderingen moet je even wennen, maar dat komt allemaal dik in orde.
 

Dingen uitpraten

Geniet van het moment en leg de lat niet te hoog. Je eist soms teveel van jezelf en van anderen. Mede hierdoor ontstaan er vanaf half februari snel irritaties tussen jou en je partner of op de werkvloer. Dingen uitpraten is prima, maar álles zeggen wat je denkt of voelt is niet handig. Met duidelijke afspraken over (huishoudelijke) taken voorkom je veel misverstanden.
 

Lees ook
Relatieregels: ‘Laten we één ding afspreken’ >

 

Rust

De eerste drie weken van februari lijk je minder energie te hebben. Je snakt waarschijnlijk naar meer rust. Als moeder weet je dat dit geen vanzelfsprekendheid is, dus moet je dit goed bewaken. De volle maan van 19 februari heeft invloed op je vriendschappen. Een goede vriend(in) vraagt misschien om je hulp. Nee zeggen is geen optie, ondanks je eigen drukke agenda.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >