Horoscoop augustus: Stier

22.07.2019 11:52
winterhoroscoop Stier

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Stier (21 april – 20 mei)

De eerste twee weken van augustus ben je vooral gefocust op je privéleven. Je huis, gezin, familie staan voorop. Toch valt het niet mee om alle ballen in de lucht te houden nu je de lat zo hoog hebt gelegd. Alleen jij kunt daar verandering in aanbrengen, maar stress zorgt ervoor dat het uitgeruste vakantiegevoel binnen de kortste keren weg is. Laat het niet zo ver komen en geef jezelf eens wat meer voorrang. Het gevoel van teveel verplichtingen en druk lijdt tot uitputting en dat moet je voorkomen.
 

Lees ook
Even rust: 8x de lekkerste sauna’s >

 

Grenzen bewaken

Vanaf de laatste week van augustus wordt het weer druk(ker) op je werk en wordt er veel van je gevraagd. Ook dan is het zaak om je grenzen goed te bewaken en je niet voor andermans karretje te laten spannen. Gelukkig is er liefde waarop je altijd kunt terugvallen. Liefde van je partner, een familielid of een zeer goede vriend(in). Het fijne is dat je nog voor het einde van de maand ergens helderheid over krijgt.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.