Horoscoop augustus: Schorpioen

22.07.2019 12:50
winterhoroscoop Schorpioen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je bent gevoeliger dan veel mensen weten, maar op dit moment kruip je óf in je schulp óf bijt je fel van je af als je emotioneel bent. Geen probleem, maar beide reacties werken niet in jouw voordeel. Maak het jezelf niet lastiger dan nodig is; bijt je niet vast in je gelijk en maak je niet druk om bijzaken en vermijd verhitte welles-nietes discussies.
 

Lees ook
‘Ruziemaken? Hij kan het, ik moet nog een hoop leren’ >

 

Liefde

Goed nieuws is dat er na lange tijd wachten positief nieuws komt over je financiën. Maar het mooiste is toch dat het met de liefde zo fijn gaat! Liefde geeft kracht, verbindt en zorgt ervoor dat je veel meer aan kunt. Happy ouders zijn het beste wat je kinderen kunt geven. Single en klaar voor een nieuwe liefde? Je wordt op je wenken bediend, want je ontmoet iemand die z’n bewondering voor jou niet onder stoelen of banken steekt. Ja, je wordt verleid, veroverd en misschien wel verliefd.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.