Horoscoop augustus: Maagd

22.07.2019 13:05
winterhoroscoop Maagd

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Maagd (24 augustus – 22 september)

Nog steeds heb je de wind gigantisch mee en je zou wel gek zijn om hier geen gebruik van te maken. Wat wil je op korte termijn bereiken of doen? Ga ermee aan de slag en laat je niet uit het veld slaan. Er zullen áltijd mensen zijn die commentaar hebben.
 

Lees ook
Bankrekening: alleenstaande moeder Sacha heeft een eigen bedrijf als mindfulness-trainer >

 

Aan de slag

Dit jaar is er al veel gebeurd en het leek soms wel of alles van toevalligheden aan elkaar hing. Niets is minder waar, want alles is gegaan zoals het moest gaan. Vooral omdat je zelf ook hard hebt gewerkt om te komen waar je nu bent. Maar het kan nog beter en dus krijg je weer kansen om vooruit te komen, promotie te maken, of een grote wens in vervulling te laten gaan. Met een beetje geluk voel je dat zelf ook en anders moet je afwachten tot de tweede helft van augustus aanbreekt. Je krijgt dat een geweldig aanbod/idee waarmee je aan de slag kunt gaan. Spannend!
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.