Horoscoop april: Waterman

25.03.2019 09:45
winterhoroscoop Waterman

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Waterman (21 januari – 19 februari)

In je huis en gezin blijft het onverminderd druk. Drukte die boven op de gewone verplichtingen komt. Geen wonder dat het zelfs voor jou soms een beetje teveel van het goede is. Chaos is vermoeiend en slurpt energie, Waterman. Eerlijk gezegd ligt het ook wel een beetje aan jezelf: je neemt teveel op je vork, je belooft te snel iets óf je komt te laat op gang, waardoor je in tijdnood komt.
 

Voorzichtig en tactvol

Op je werk is het belangrijk om voorzichtig en tactvol om te gaan met een gevoelige situatie. Bereid je goed voor als je gesprekken moet voeren, luister naar de kritiek maar stel ook grenzen. Het állerbelangrijkst: neem geen overhaaste beslissingen en zeg niet alles wat je denkt.
 

Lees ook
19 dingen die je denkt om vijf uur ’s middags >

 

Vriendschap

Liefde en vriendschappen zien er goed uit: je hebt fijne mensen om je heen waarop je kunt bouwen. In je eentje krijg je dingen voor elkaar, maar het is gewoon veel leuker om het met anderen te doen. Lang leve de vriendschap!
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >