Heerlijk leesvoer: het Tina Boekazine

21.06.2016 11:56

Vandaag verschijnt het allereerste en gloednieuwe Tina Boekazine: Hoe word ik een koppelaar. Heerlijk leesvoer voor als je dochter uit school komt, dansles heeft gehad of gewoon lekker thuis op de bank zit.

Vanwege het jarenlange succes van het Libelle Bookazine kwam Tina op het idee om met een eigen Boekazine te komen. De eerste editie is geschreven door auteur Manon Sikkel en gaat over Isabella Strombolov, die verliefde jongens en meiden aan elkaar koppelt.

Net een tijdschrift

Fijn: het Tina Boekazine is van binnen een boek, maar ziet eruit als een tijdschrift en is niet duur. En schrijf maar alvast op: de tweede versie verschijnt in oktober, tijdens de Kinderboekenweek.  

Handtekening scoren

Omdat de lancering van dit toffe Boekazine gevierd moet worden, organiseert Tina op zaterdag 25 juni een feestelijke signeersessie met Manon Sikkel. Je dochter kan een handtekening scoren in de pop-upstore van Bruna aan de Steenweg 29 in Utrecht om 14.00 uur.

Hebben?

Het Boekazine is gratis voor abonnees en kost in de winkel € 2,99. Je kunt het Boekazine natuurlijk ook online bestellen.