Foto’s: Prins Harry en Meghan Markle laten hun zoontje voor het eerst zien

08.05.2019 12:22
royal baby harry Meghan

Afgelopen maandag werden Prins Harry en Meghan Markle de trotse ouders van een kerngezonde zoon. Vandaag lieten zij hun kersverse baby voor het eerst aan de pers zien.

En het mag gezegd: wat een pláátje.

 

‘De twee beste mannen’

Amper twee dagen na haar bevalling zag Meghan Markle er alweer stralend uit. “Het is magisch!”, vertelde ze aan de aanwezige pers. “Ik heb de twee beste mannen ter wereld, dus ik ben heel gelukkig. De baby is super lief, heel kalm”, waarop Harry reageerde: “Dat heeft hij van mij!” De prins vindt het fantastisch dat hij en zijn vrouw nu ouders zijn. “We zijn het pas een paar dagen, maar het is geweldig.”

 

Nog geen naam

Het zoontje van Harry en Meghan werd maandagochtend vroeg geboren. De hertog en hertogin van Sussex maakten het nieuws bekend in een bericht op Instagram. Harry, die Meghan bijstond tijdens de bevalling, vertelde maandag al aan de pers ‘heel trots’ te zijn op zijn echtgenote. Hij noemde de geboorte ‘een geweldige ervaring’. “Dit is natuurlijk mijn eerste bevalling. Ik kan het me niet voorstellen hoe vrouwen het klaarspelen om een kind op de wereld te zetten. Het was echt ongelooflijk mooi.” Hoe de baby gaat heten, blijft nog spannend: de naam werd nog niet bekend gemaakt tijdens het fotomoment.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >