In samenwerking met Kek Mama

Even rust in de tent: zo geef je je slaapkamer een snelle make-over

16.11.2017 16:30

Je hebt de afgelopen jaren bloed, zweet en tranen in de kinderkamer gestoken, nu is het tijd voor je eigen plek. Even rust en weg van alle speelgoed.

Met deze producten maak je je slaapkamer af.

 

Alsof je op de Malediven bent

Het liefst lig je het hele jaar tussen de palmbomen te slapen, dus waarom niet gewoon een paar zomerse exemplaren op je bed? Heb je gelijk het gevoel dat je op de Malediven bent.

 

Toekans en ananassen

Om die zomerse sfeer af te maken, leg je nog een paar kussens van LaFoma neer. Verkrijgbaar in vier verschillende prints, dus keus genoeg. En ben je ze zat, dan misstaan ze ook niet in de kinderkamer.

 

Moet gezien worden

Gevaarlijk, een stoel in de slaapkamer, want voordat je het weet ligt je halve kledingkast eroverheen. Niet met deze vlinderstoel, want dit mooie model mag, nee moet gezien worden.

 

Wekker waar je wél blij van wordt

Gooi je jouw wekker het liefst uit het raam? Koop dan deze mooie van Lexon: word je elke ochtend toch een beetje blij als je ernaar kijkt.

 

Nog meer zomer

In de hoek, boven je bed of midden in de slaapkamer: zo’n leuke hangplant kan overal. En geeft weer dat fijne zomerse sfeertje.

 

Podium voor je plant

Liever een plant op de grond? Dan is deze standaard ideaal. Verkrijgbaar in vijf kleuren.

 

Voor de luie zondag

Een slaapkamer is geen slaapkamer zonder plaid. Dankzij de klassieke kleurencombinatie kun je deze overal mee combineren. En naar de bank slepen op de luie zondag (of als je kind bij de oppas is).

 

De website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland – vtwonen.nl – is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Tot en met 11 oktober shop je hier heel veel slaapkameritems (o.a. alle bovenstaande items) met 20% korting. Wees er snel bij, want op = op!