Disney+ kijken kind deze maand februari 2021
Beeld: Shutterstock

Huiswerk gemaakt? Dan is het tijd om even lekker bank te hangen. Dit zijn volgens ons de leukste kinderseries op Disney+.

Goof Troop

Goofy woont als alleenstaande vader samen met zijn zoon Max en hun kat Waffles. Buurman Pete doet er alles aan om hen weg te krijgen. Maar Goofy weet te blijven, dankzij de hulp van Pete's vrouw Peg. Ondertussen maakt Max nieuwe vrienden en probeert hij een stuk stoerder te zijn dan zijn vader. 
 
 

Quack Pack

Alleen al bij het horen van de titelsong lijkt het alsof je weer even zelf kind bent. Geniet van alle doldwaze avonturen waar Donald Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak in belanden. 

 

Article continues after the ad

Rapunzel's Tangled Adventure

Alsof Disney de toekomst wist te voorspellen: Rapunzel's Tangled Adventure speelt zich af tussen Tangled en Tangled Ever After. Rapunzel leeft in quarantaine vanwege haar magische gouden lokken en er is één dorp waar ze nooit naar toe mag: Corona...

 

Lees ook:
Dit zijn de fijnste Disney-pyjama's voor kinderen >

 

101 Dalmatian Street


Volg het leven van Delilah en Doug, afstammelingen van Pongo en Perdita, en hun 99 dalmatische pups. Niet gek opkijken als je kind straks zelf ook zo'n gestipte viervoeter wil.
 

Jake en de Nooitgedachtland piraten

Los piratenproblemen op en ga op zoek naar geheime schatten, maar kijk wel uit voor Kapitein Haak. In zeven afleveringen volg je het spannende verhaal van Jake, Izzy, Cubby en papegaaienvriend Skully.


Sofia het prinsesje

Als haar moeder met de koning trouwt, wordt Sofia van de ene op de andere dag een prinses. Langzaam maar zeker probeert ze zich aan te passen aan het koninklijke leven.
 

Bluey

Maak kennis met Bluey: een zesjarige Blue Heeler-hond die onuitputtelijke energie heeft. Ze is gek op spelen en verandert het dagelijks leven van haar gezin in buitengewone avonturen.


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >