Dít zijn de leukste series voor kinderen op Disney+

04.06.2021 10:21
Disney+ kijken kind deze maand februari 2021 Beeld: Shutterstock

Als het met bakken uit de lucht komt of het juist veel te warm is buiten en alle Lego-kastelen zijn gemaakt, kan je kind lekker op de bank hangen voor deze fijne kinderseries op Disney+.

Spidey en zijn Geweldige Vriendjes

In korte afleveringen van vijf minuten gaat de kleine Spidey met zijn vriendjes op pad om de stad te redden. Verwacht bekende personages, zoals de Hulk, Ms. Marvel en Black Panther.

 

Het Mysterieuze Benedict Genootschap

Een groep weeskinderen gaat op een gevaarlijke missie: de wereld redden van een grote crisis. Om de waarheid te achterhalen, infiltreren ze als spion op een geheimzinnig internaat. 

 

Turner & Hooch

Een vervolg op de klassieke film uit 1989. Politieagent Scott Turner (Josh Peck) is niet bepaald blij met zijn vaders erfenis: een kwijlende hond. Toch moeten ze samen op zoek naar een verdwenen getuige.

 

Monsters aan het Werk

De film Monsters Inc. gezien? Dan wil je vast weten hoe het verhaal verdergaat. Je komt erachter in deze serie, waarin het nieuwe personage Tylor Knauwtand een baan krijgt bij Monsters en Co. Hij droomt ervan om een Schrikker te worden, maar wordt opgeleid als Grappenmaker. 

Knabbel & Babbel Park Life

Tijdens hun zoektocht naar eikels beleven de twee populairste eekhoorns een hoop avonturen in een groots stadspark. Ook bekende personages, onder wie Pluto en Butch, komen voorbij.

Sofia het Prinsesje

Het avontuurlijke meisje Sofia leert zich aanpassen aan het koninklijke leven, als haar moeder trouwt met de koning en zij van de ene op de andere dag een prinses wordt.

 

Vorkie Stelt een Vraag

Vorkie, uit Disney en Pixar’s Toy Story 4, stelt belangrijke vragen over hoe de wereld werkt. Wat is liefde en wat is tijd? En natuurlijk, de belangrijkste vraag van alles: wat is kaas?
 

 

Fancy Nancy

Fancy Nancy is niet zoals iedereen. In het gewone vindt ze het buitengewone en met een beetje fantasie, transformeert ze het oppervlakkige in het prachtige. In de serie volg je alle avonturen die ze met haar familie en vrienden beleeft.

 

 

Lees ook:
Dit zijn de fijnste Disney-pyjama’s voor kinderen >

 

Muppet Babies Show and Tell

De Muppet Babies nemen Miss Nanny mee naar de speelkamer: dat is natuurlijk pret gegarandeerd.
 
 

PJ Masks: Pyjamahelden shorts

Owlette, Gekko en Catboy werken samen en gebruiken al hun krachten. Dat is nodig ook, want de pyjamahelden moeten hun stad verdedigen.

 

 

Bluey

Maak kennis met Bluey: een zesjarige Blue Heeler-hond die onuitputtelijke energie heeft. Ze is gek op spelen en verandert het dagelijks leven van haar gezin in buitengewone avonturen.

 

Penny On M.A.R.S.

Penny heeft één grote passie: zingen. Haar moeder is een beroemde zangeres, maar niemand weet dat Penny bestaat en zij wordt daarom altijd met een andere achternaam aangesproken. Technisch gezien is ze dus een geheime baby. Ze schrijft zich in de beroemde school M.A.R.S. en doet er alles aan om haar grote droom uit te laten komen.

 

Nog geen abonnement op Disney+? Hier sluit je ‘m af

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >