Disney+ kijken kind deze maand februari 2021
Beeld: Shutterstock

Bakkie popcorn erbij en ploffen maar, op die bank: dit zijn volgens ons de leukste kinderseries op Disney+.

Disney's Adventures of the Gummi Bears

Gruffi, Zummi, Cubbi, Grammi, Tummi en Sunni: het is volop genieten voor je kind met de legendarische Gummibeertjes (en gelukkig hoeft hij hun namen niet uit z'n hoofd te leren).

Article continues after the ad

 

Knabbel en Babbel Rescuerangers

Waar gevaar is, zijn de Rescue Rangers. Knabbel en Babbel hebben een detectivebedrijfje en nemen met samen met hun vrienden Gadget, Monterey Jack en Zipper op tegen piraten en andere vijanden. 

 

Ducktales

Alleen al bij het horen van de titelsong lijkt het alsof je weer even zelf kind bent. Geniet samen met je kroost van de avonturen die Kwik, Kwek en Kwak met Donald en Oom Dagobert beleven. 

 

Lees ook:
Dit zijn de fijnste Disney-pyjama's voor kinderen >

 

Spiderman

Welk kind wil geen superheld zijn? In de realiteit wordt dat een lastig verhaal, maar bij het kijken van Spider-Man: The Animated Series komt je kind wel héél dicht in de buurt.

 

Pineas en Ferb

Wat doe je in de zomervakantie? Dan bouw je een achtbaan in je achtertuin of beklim je de Eiffeltoren. En misschien vind je wel een mummie. Pineas en Ferb zijn twee creatieve broertjes die altijd wel iets nieuws weten te verzinnen, maar zus Candace is daar helemaal niet blij mee. 

 

Micky Mouse

Mickey, Minnie, Goofy, Donald en Katrien: ze komen allemaal voorbij in de afleveringen die slechts een paar minuten duren. Ideaal als je je kind niet te lang voor het scherm wil laten zitten.

 

Hannah Montana

Coole concerten, fraaie limousines en een kast vol nieuwe kleding: Hannah Montana leeft het droomleven van een popster, maar eigenlijk is ze een doodnormale tiener. 


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >