Column Nynke: Modern Family

20.11.2016 13:32

Kek Mama-columnist Nynke de Jong tipt elke maand een serie of programma op tv waar je blij van wordt. 

Ik ken dus een Phil. Zo’n man die altijd aan projecten begint, maar ze nooit afmaakt. En in de drukte van al die projecten vergeet dat er ook nog weleens een was gedraaid moet worden.

Ik ken ook een Jay: een vader die vooral graag met rust gelaten wordt. Ik ken helaas geen Cam. Ik zou graag een Cam in mijn vriendenkring willen, want ik denk dat we het erg goed met elkaar zouden kunnen vinden. En toegegeven: ik ben zelf een beetje een Claire.
Ik vind het prima als mensen dingen doen, maar dan wel graag op mijn manier. Of anders bemoei ik me er wel eventjes mee. Of nee wacht, ik doe het zelf wel. Net zo makkelijk. En dan achteraf wel klagen dat je alles zelf moet doen. En dat is het sterke van de serie Modern family. Je bent ze, of je kent ze. Hoe excentriek ze bij tijd en wijle ook zijn. Er staat weer een nieuw seizoen op Netflix. Ga maar snel kijken welke van de twaalf jij bent.

Nynke de Jong (31) is schrijfster, journaliste, columniste en presentatrice. Samen met haar vriend Tom heeft ze dochter Janne (3 maanden).