COLUMN NYNKE: Geer en Goor

08.06.2016 11:53
Geer en Goor

Kek Mama-columnist Nynke de Jong tipt elke maand een serie of programma op tv waar je blij van wordt. 

 

De Wet van Geer en Goor. Iedereen kent ’m. Wanneer Gerard Joling en Gordon samen een programma maken, kun je er vergif op innemen dat een paar dagen voor de eerste uitzending een relletje de media wordt in geslingerd. Geer zegt iets naars over Goor, of andersom. Over dat ze nu écht helemaal nooit meer met elkaar willen samenwerken, want ze kunnen elkaar eigenlijk niet uitstaan. Vreselijk. Nooit weer.

Gevolg: wij beginnen allemaal likkebaardend aan een nieuw seizoen Geer en Goor, wachtend op de drie W’s: woede-uitbarstingen, weglopen en wapperende handjes. Die zijn vervolgens zelden te zien, want eigenlijk hebben de twee Golden Girls het heel gezellig met elkaar, en hoor je die hysterische hijglach van Geer een stuk vaker dan de beledigingen waar je op zit te wachten.

Janken

Geeft niks. Dan kijken we gewoon naar Geer en Goor die eenzame ouderen helpen bij het vinden van een leuke hobby en vrienden om die hobby mee uit te voeren. Halverwege zitten we sowieso te janken. Van het huilen, of van het lachen.

GEER EN GOOR ZOEKEN EEN HOBBY, ELKE DONDERDAG OM 20.30 UUR OP RTL 4

Beeld: Masha Bakker

Nynke de Jong (31) is schrijfster, journaliste, columniste en presentatrice. Samen met haar vriend Tom heeft ze dochter Janne (3 maanden).