Alsjeblieft, hulpsinterklaas: 6x cadeautips voor moeders

23.10.2021 08:02
editors favorites jannine

Van speeltuinen en voorleesboeken tot kindvriendelijke restaurants: elke week deelt een moeder van de Kek Mama-redactie haar favoriete tips. Dit keer: decembercadeaus speciaal voor moeders, van hoofdredacteur Jannine Berkelaar.

“Het cadeauseizoen is in aantocht. De speelgoedboeken zijn op de deurmat geploft en Elin en Mats zijn al druk bezig met het scheuren en plakken voor hun cadeaulijstjes. Allemaal leuk en aardig, maar het is ook wel goed om even aan jezelf te denken. Daarom heb ik hier een aantal cadeautips die jij als moeder kunt geven aan de hulpsinterklazen bij jou in de buurt.”

Beauty adventskalender

Waar ik elk jaar zo ontzettend blij van word is de aftelkalender van The Body Shop. Alleen al het design is een feestje om naar te kijken en dan heb je nog geen vakje opengemaakt. Achter die mooi vormgegeven box, compleet met laatjes, schuilen maar liefst 25 fijne bestseller Body Shop-items waarmee je aftelt tot kerst. Er zijn dit jaar drie adventskalenders verkrijgbaar. De Share love joy ultimate advent calender staat bij mij met stip op één.

Ja, deze kalender wil ik hebben

 

Zoutlamp

Een lampje van Himalaya zout; verlichting voor je ziel. Of dit nou waar is of niet, ik vind zoutlampen er vooral heel mooi en sfeervol uitzien, bijvoorbeeld op je nachtkastje of op je make-up tafel. Het geeft een mooi zacht licht en is een fijne aanvulling op de kaarsjes die in de wintermaanden toch al branden.

Bestel ‘m hier

 

Gepersonaliseerde ketting

Je kunt niet genoeg gouden kettinkjes hebben, vind ik. De exemplaren van Rosefield zijn van goede kwaliteit en kun je nu ook personaliseren. Ik ben helemaal verliefd op de Necklace chain set, met twee letters voor mijn twee kinderen. Kun je heel goed combineren met de rest van de Rosefield sieraden.

Hier word ik blij van

 

Lees ook
9x de favoriete voorleesboeken van de Kek Mama-redactie >

 

Room spray als parfum

De huisgeur van ontwerpstudio Hip Studio uit Abcoude is zo ontzettend lekker dat ik hem ook als parfum zou dragen. De geur The Fig & Frankincense is een rijke en licht zwoele vijgengeur en hij is verkrijgbaar in geurkaars, geurstokjes of roomspray.

Kopen? Klik hier

 

Voor jou en je kind         

Het invullen van dit boek heeft nu al zulke leuke gesprekken opgeleverd tussen mij en mijn dochter Elin. En we zijn nog maar net begonnen. Het is echt leuk om samen te kletsen over mijn herinneringen van vroeger en hoe zij dingen nu ervaart. Ook heel geschikt voor jongens trouwens.

Geweldig, dit invulboek!

 

Sloffen om in te wonen

Wat is een december verlanglijstje zonder sloffen. Comfort krijgt een flinke stijlupgrade met deze heerlijke exemplaren van Shabbies Amsterdam. Die trek je dus nooit meer uit! Ze zijn er in verschillende kleuren van olijfgroen tot roze en in off white tot cognac. Laat die koude wintermaanden maar komen!

Ik wil warme voeten

 

Meer Editor’s Favorites? Elke zaterdag publiceren we een nieuwe lijst met tips.