6x fijne boeken van bestsellerauteur Mariëtte Middelbeek

23.06.2016 12:50

Je leest ze in één ruk uit, de boeken van Kek Mama’s Mariëtte Middelbeek. Boffen wij even, dat er nu een fijne zomerthriller in het Kek Mama Zomerboek staat. Meer lezen? Dat kan, want Mariëtte heeft nog een aantal heerlijke boeken geschreven. Als je ze meteen online bestelt, kunnen ze nog mee je koffer in voor je op vakantie gaat.

1. De mensen van de ambulance

Heftige ongevallen en reanimaties, maar ook hartverwarmende 112-gesprekken en patiënten die je nooit meer vergeet: de mensen van de ambulance maken heel wat mee. In dit boek vertellen ze hun verhalen. Voor € 15,00 bij bol.com.

2. Turbulentie

Sara Doesburg leidt een behoorlijk glamourous leven. Als stewardess vliegt ze de hele wereld over, waakt ze met harde hand over haar maat 36 en heeft ze de mannen voor het uitzoeken. Totaal onverwacht hoort ze dat bij haar twee jaar oudere zus borstkanker in een vergevorderd stadium is geconstateerd. Sara is de enige in de familie die haar vierjarige neefje Max onder haar hoede kan nemen. Voor € 5,00 bij bol.com.

3. Crash

Daphne is nog maar net getrouwd als haar man verongelukt. Noodgedwongen verlaat ze huis en haard om een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. En dan krijgt ze ook nog een enorme verrassing te verwerken. Voor € 5,00 bij bol.com.

4. Single en Sexy

Charlotte van Rhijn ziet als een berg op tegen haar 29ste verjaardag. Niet alleen heeft haar grote liefde Kars haar zojuist verlaten, maar iemand blijkt ook al haar bank- en spaarrekeningen te hebben geplunderd. Met haar baan als kleuterjuf kan Charlotte haar rekeningen niet betalen, en al snel krijgt ze vaker bezoek van de deurwaarder dan van haar vriendinnen Eva en Natasja. Dan bedenkt ze een geweldig plan: via Marktplaats verhuurt ze zichzelf als date. ‘Lot', zoals ze zich tijdens deze betaalde afspraakjes laat noemen, is binnen de kortste keren de populairste date van de stad. Maar dan begint ze griezelige sms'jes te ontvangen. Voor € 5,00 bij bol.com.

5. Moederhart

Anna denkt te kunnen genieten van een onbezorgde zwangerschap, maar dan zet een mededeling van haar moeder haar hele wereld op z'n kop. Ineens moet ze zich niet alleen bezighouden met haar toekomst, maar vooral ook met haar verleden. Voor € 10,00 bij bol.com.

6. Gestrand

Een van die dingen waar Laura van Driel (35) na haar scheiding van Jochem het meest tegen opziet, is alleen op vakantie gaan. Haar ex-man Jochem bleek al een jaar een affaire te hebben, voordat hij haar aan de kant zette en Laura's droomgezin als een kaartenhuis in elkaar zakte. Het liefst vermijdt ze vakantieoorden met bergen gelukkige gezinnen die haar doen denken aan het leven dat zij leidde. Maar omdat Rick (6) en Tim (4) hunkeren naar zwembaden, glijbanen, strand en vermaak besluit Laura dat ze er toch een keer doorheen moet en ze boekt tien dagen in een luxe Turks all-inclusive-resort. Voor € 12,50 bij bol.com.