5x leuke series op Videoland voor volwassenen

21.04.2020 07:46
nieuwe-series-videoland

Kind op bed? Tijd voor een serie (of drie). Wij zetten een aantal leuke titels van Videoland op een rij.

De 12 van Schouwendam

Na De 12 van Oldenheim is nu De 12 van Schouwendam te zien: een bloedstollende serie over een dubbele verdwijningszaak van twee scholieren. Als het fictieve stadje een nieuwe bewoner krijgt die er meer over lijkt te weten, vallen er nieuwe slachtoffers.

 

Dubbelleven

De vriend van Karen is ook de vriend van Nina. Klinkt ingewikkeld? Is het ook. Want pas op het moment dat hij overlijdt, merken de twee dat hij over heel veel dingen heeft gelogen. 

 

American Beauty Star

In deze Amerikaanse reality serie strijden twaalf beauty experts in verschillende opdrachten om de titel American Beauty Star – af en toe heerlijk hysterisch en kijkt bovendien lekker weg.

 

Lees ook
7x leuke series op Videoland voor kleuters >

 

Team Spoedeisende Hulp

Een reportageserie waarin artsen en verpleegkundigen worden gevolgd op de afdeling Spoedeisende Hulp van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen en het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Soms heftig, maar ook ontzettend interessant. 

 

Quantico

Een gevarieerde groep rekruten komt aan op de FBI-academie in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen wordt verdacht van het beramen van de grootste aanval op New York sinds 11 september 2001.

Bron: Videoland

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >