5x kerstfilms op Ziggo Movies & Series

11.12.2019 21:24
kerstfilms_op_ziggo_movies_series

Geen kerst is compleet zonder een paar heerlijke kerstfilms. En het mooie: op Ziggo Movies & Series staan er genoeg. Ideaal voor een filmmarathon tijdens de kerstvakantie.

A Storybook Christmas

Celeste organiseert kerstevenementen en kijkt haar ogen uit wanneer een oppasbedrijf een man stuurt om voor haar nichtje te zorgen tijdens Kerstmis. Al snel komt ze erachter dat de man niet alleen de perfecte babysitter is, maar mogelijk ook de ideale partner.

 

Forever Christmas

Sophia is televisieproduct en wanneer zij Will (een knappe excentriekeling die 365 dagen per jaar kerst viert) mag volgen in haar televisieprogramma, denkt ze een hit te scoren. Ondanks dat Sophia zelf niet zoveel heeft met Kerstmis, krijgt ze tijdens de opnames steeds meer gevoelens voor Will. Kiest ze voor hem of voor de kijkcijfers?

 

Christmas on Holly Lane

Een Canadese romantische komedie over Sara, die als kind opgroeide in een sfeervol huis aan ‘Holly Lane’. Haar vriendinnen Riley en Cat kwamen vaak langs, omdat ze het thuis niet zo gezellig hadden. Inmiddels zijn ze volwassen en komen ze met Kerstmis weer bij elkaar: Sarah gaat binnenkort scheiden en de twee vrouwen willen haar steunen.

 

Lees ook
9x de mooiste bestemmingen om Kerstmis te vieren >

 

Buttons: A Christmas Miracle

Een hartverwarmend verhaal over twee weesmeisjes die een groot huis wensen voor kerst. Met een beetje hulp van hun beschermengelen (gespeeld door Dick Van Dyke en Angela Lansbury), komen ze erachter dat dromen echt uit kunnen komen.

 

Arthur Christmas

Arthur, de jongste zoon van de Kerstman, is als enige in zijn familie nog steeds gefascineerd door de magie van kerst. Zijn oudste broer, Steve Santa, ziet het kerstgebeuren eerder als een ‘efficiënte leveringsoperatie’. Maar wanneer er een pakje achterblijft, kiest Arthur ervoor om het anders aan te pakken.

 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week de beste artikelen in je mailbox >