Deze 5 vrouwen zijn zwanger van dezelfde man én vieren samen hun babyshower

19.01.2024 09:33
zwanger zelfde man Bron: Instagram @lizzyashmusic

Soms zie of lees je dingen waarvan je denkt: wat?! Bij het zien van de video’s van zangeres Lizzy Ashleigh heb je dat zeker, zij is namelijk samen met vier andere vrouwen zwanger van dezelfde man. Dat resulteerde echter niet in een drama, maar in een gezellige babyshower.

Wij vinden het sowieso al best een prestatie dat de ‘baby daddy’ erin slaagde om vijf vrouwen tegelijkertijd zwanger te maken, maar hoe de vrouwen met de situatie omgaan, dat verdient misschien wel de nobelprijs voor de vrede. De vrouwen hebben namelijk geen hekel aan elkaar, maar lijken het best goed met elkaar te kunnen vinden.

Vijf vrouwen zwanger van dezelfde man

“We kunnen het feit niet veranderen dat hij de vader is van onze kinderen en alles gebeurt met een reden”, schrijft Lizzy op TikTok. “We hebben besloten om samen te werken en onze families staan achter die beslissing.”

De vijf hebben dus ook besloten om hun babyshower samen te vieren. “We zullen de levens van onze baby’s niet verpesten en we hebben elkaar geaccepteerd. Dat is beter voor de kleintjes”, zijn andere quotes die te lezen zijn op haar account.

Negatieve reacties

Ondanks de positieve instelling van Lizzy kan ze rekenen op voornamelijk negatieve en verbaasde reacties. “Hoe kan het dat niemand die hierbij betrokken is zich schaamt?” reageert iemand. “Vertel me alsjeblieft dat dit niet echt is.” En: “Dit is echt bizar”, zijn andere reacties. Toch lijken de moeders zich daar niets van aan te trekken, zij genieten vooralsnog van de aandacht voor hun bizarre verhaal en wij smullen er stiekem van mee.

@lizzyashmusic I guess we Sister Wives now #babydaddy #drama #babyshower #babymama ♬ original sound – Lizzy Ashliegh

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.