Chaos: peuter (3) ‘wil verwarring voorkomen’ en pakt ’s nachts alvast álle kerstcadeaus uit

27.12.2023 15:01
Alle kerstcadeaus uitgepakt @Scott_Thought (X) Foto @Scott_Thought (X)

De kerstcadeaus zijn uitgepakt en het kerstdiner is achter de rug. De afgelopen dagen zijn er weer tal van herinneringen gemaakt voor in de boeken. Maar de kerstherinnering van een Amerikaans gezin gaat wereldwijd viraal, omdat hij hilarisch is!

The Washington Post plaatste Tweede Kerstdag het hilarische verhaal van de familie Reintgen. Moeder Katie en vader Scott werden in de nacht van kerstavond naar kerst om 03:00 uur ’s nachts wakker gemaakt door hun 3-jarige zoontje. Die had een duidelijk verzoek: hij had een schaar nodig.

“Hij wilde zijn Spider-Man handschoenen openmaken, dus had hij natuurlijk een schaar nodig”, vertelt Scott aan The Washington Post. “Dat was het moment dat we realiseerden dat er iets helemaal fout was gegaan”

Alle cadeaus uitgepakt

Toen de ouders vervolgens naar beneden liepen en hun huiskamer binnenliepen, werd hun angst bevestigd: hun zoontje had in zijn enthousiasme alle cadeautjes die de kerstman onder de boom had gelegd al geopend. En dat terwijl zijn 6-jarige broertje uit het gezin nog lag te slapen…

Scott plaatste een foto van het fiasco op X (voormalig Twitter), die vervolgens wereldwijd viraal ging. De chaos is duidelijk te zien: de hele huiskamer ligt vol cadeaupapier en uitgepakte cadeaus. Om een compleet verpeste kerst te voorkomen, hadden de ouders nog maar kort te tijd om alles weer in te pakken.

Geen enkel cadeau onaangeraakt

“Er was natuurlijk de harde waarheid dat alle moeite die we in het inpakken van de cadeaus hadden gestopt, plotseling voor niets bleek te zijn geweest”, aldus Scott, “maar het was vooral gewoon ongelofelijk om te zien… Er was geen enkel cadeau onaangeraakt.”

Het zoontje van Scott en Katie, die in zijn X-draadje ‘T’ wordt genoemd, had de kerstman gevraagd om onder andere de handschoenen, dus toen Kerst eindelijk was aangebroken besloot hij om ernaar te zoeken. Hij maakte alle cadeaus open zodat ‘niemand in de war zou raken en iedereen zou weten wat ze zouden krijgen’.

Lees ook – ‘Nog even… Nee, mama wil het niet over vijf minuten. Ik wil het nu’

Alles weer ingepakt

Uiteindelijk hebben de ouders het toch voor elkaar gekregen om alle cadeaus weer in te pakken voordat de andere kinderen wakker werden. Het 6-jarige broertje had niets door, behalve dat er per ongeluk een paar keer een naam verruild was. De ouders kunnen er gelukkig om lachen. “Dit is de best mogelijke ramp. We gaan dit 100 procent delen op zijn bruiloft later.”