Tweede kindje op komst voor Josje Huisman

15.05.2023 09:55
Bron: Instagram

Hoera! Josje Huisman (37) en Leon Tanate krijgen een kleine. De voormalig K3-zangeres laat op Instagram weten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje: ‘Er is een kindje op komst’ #oktoberbaby.

Het bericht van Josje krijgt een hoop lieve reacties. Zo schrijft Ellemieke Vermolen ‘Zoooo mooi!!! Gefeliciteerd lieverd’. Karen Damen, ook voormalig K3-zangeres reageert met: ‘Gefeliciteerd Jos! Oktober, altijd goed.’ Yentl Keuppens schrijft: ‘Liefieeeee oh dit nieuws. Proficiat! Jullie gaan dan geweldig doen.’

Plekje gegeven

In 2019 kreeg Josje samen met Clé Gyimah een zoontje: Kamari. In 2021 gaan de twee uit elkaar omdat het niet werkte met de vader van haar kind. Iets wat ze nog steeds moeilijk vindt, vertelt ze aan onder andere Het Laatste Nieuws. Daarover zegt het voormalig K3-lid: “Het is niet gegaan zoals ik had gehoopt of gewild. Wanneer je een kind krijgt met iemand, heb je de intentie om samen te blijven. Het heeft tijd gekost om het een plekje te geven dat het dus anders is uitgepakt.”

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.

Bron: Instagram