Naomi Campbell (53) ‘krijgt’ tweede kind: ‘Laat moeder worden is het beste wat ik ooit heb gedaan’

30.06.2023 10:00
naomi campbell

Babynieuws! Supermodel Naomi Campbell (53) is namelijk voor de tweede keer moeder geworden. Ze voelt zich enorm gezegend en schrijft bij een foto van haar zoon op Instagram: ‘Een waar cadeau van God’. Hoe haar zoon heet, is nog niet bekend.

Ook schrijft ze: ‘Mijn schatje, weet dat we je onbeschrijfelijk veel koesteren en dat je omringd bent door liefde sinds het moment dat je ons verblijdde met je komst.’

Het supermodel wordt gefeliciteerd door meerdere bekende collega’s zoals Kelly Rowland, Donatella Versace en Claudia Schiffer.

Vogue

Haar eerste kind, een meisje, kreeg Naomi in 2021. Ze was toen 50 en zei daarover: “Ze is niet geadopteerd, ze is mijn kind”. Toen haar dochter negen maanden oud was, poseerde ze samen voor de cover van Vogue. Ook de naam van haar dochter is niet bekend.

Draagmoeder

Over het krijgen van haar tweede kind zegt Naomi dat het nooit te laat is om moeder te worden: “Het is het beste wat ik ooit heb gedaan. Ik zeg tegen oudere vriendinnen: doe het! Twijfel niet!”

Het vermoeden is dat ze haar zoon via een draagmoeder heeft gekregen. De afgelopen tijd werd ze namelijk meerdere keren gezien en gefotografeerd zonder een zwangere buik. Het was ook niet bekend dat ze in verwachting zou zijn.

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!

Bron: Instagram, AD